חשבתם פעם על הסוף ?

goldsoft

New member
חשבתם פעם על הסוף ?

מה קורה כשמתים ? ..... אין סוף של כלום..... הרי גם לכוכבים יש סוף והם מתים, ז"א שגם כדור הארץ באיזה שהוא שלב יעלם גם........ מבאס לא? בגלל זה צריך להנות מכל יום...... ולא לדאוג מהמינוס בבנק...... עדיף שמנהל הבנק לא ישן בלילה....מאשר שאני בגלל המינוס שלי...... מה אומרת התאוריה של החוצנים לגבי חיים שלאחר המוות (אם יש בכלל) ?

ירדן121

New member
שניה -אתה מדבר על הסוף של הבני אדם

כאילו מה יש אחרי שמתים? או איך יהיה סופו של כדור הארץ? כוכבי לכת בכלל מתפוצצים בסופרנובה? כמה שאלות במקום תשובות...

Gilliana

New member
כל כוכב - והסוף שלו

תלוי במסת הכוכב ובמידת חומו. יש כוכבים שמתכווצים, יש כאלו שמתפוצצים במה שקראת נכון "סופר נובה" וכוכבים בעלי מסה גדולה במיוחד עשויים לקרוס לכדי כוכבים שחורים. אבל לרוב הכוכבים אין "סוף" גרנדיוזי כ"כ - הם פשוט מתקררים והופכים לגופים "מתים" בחלל.

FRAIFY

New member
תחשוב ראלי:

אם יהיה לך מינוס בבנק אז הקרובים אליך יסבלו{סבא סבתא\אמא\אבא\אח\אחות}בגלל שלא תצליח לשלם על החובות ואז הבנק יבוא ויקח את כל הבית שלך כדי לכסות את ההוצאות,ואז החיים שלך יהיו רק קשים יותר ויותר... לא חבל? בנוגע לתאורית החייזירים: אני אתייחס לאלהים{ראלים}הם טוענים שלאחר המוות לא קורה כלום,פשוט מתים.

Gilliana

New member
אין קשר בין חוצנים ו...

... תאוריות החיים שמעבר, למעט שכולם נכללים תחת המטריה הרחבה שנקראת "פאראנורמל".

pcp1

New member
אני לא מתכוון למות

חחח אז לא יודע מה איתכם

falson

New member
זה לא תלוי בך חחחח..סתם צוחק,בכל מק

מקרה כשמתים הגוף חוזר לטבע,חוזר להתמזג עם אותו חומר שממנו נוצר כל היקום האדיר הזה.הכל מורכב מאטומים,יסוד האטום נמצא בכל דבר,חי או דומם. ואנחנו כחלק מתהליך הבריאה/הבניה הזה חוזרים (בצורה כזו או אחרת)להתמזג ולזרום עם אותה אנרגיה. בכל מיקרה אם קיים משהו שונה(נשמות,מלאכים,ישות חושבת וכו)ההפתעה רק לטובה.

Majestic12

New member
החיים והמוות הם שני צדדים...

החיים והמוות הם שני צדדים של אותה המטבע - הטבע...החיים והמוות הם חלק מהתנהגותו הבסיסית של היקום - אין שום דבר שנוצר וקיים לנצח. הכל משתנה, הכל דינאמי, הכל עובר ממצב אחד למצב אחר. אנחנו מורכבים מאבק של כוכבים, מאטומים ומחלקיקים שהיו ביקום...לבסוף, אנו חוזרים להיות אבק של כוכבים, וחלקיקים ומתאחדים שוב עם היקום... למצב בו אנו מודעים לעצמנו - אנו קוראים חיים...

למעלה