חשבתם פעם על..

MetalBoy

New member
חשבתם פעם על..

מה אם כל מה שאנחנו עושים שגוי? אם סטינו מהדרך לעתיד ורוד ומוצלח ועשינו צעד שגוי? ומה אם אין צעד נכון? בכל צעד יש טוב ורע מי קובע מה זה מה? מהמטאל המבולבל

NICOLE MOORE

New member
that`s life and u need to face it

as u said each coin has its 2 sides the positive and the negative and sometimes in life u need to decide whats better for u to do and whats not sometimes its really hard to decide about many things and then u can ask for advices from the ppl who are close to you or anyone else and sometimes you make a decision and then you feel that it was the wrong way to choose and its fine that u feel like that we all do sometimes but thats the way life goes you cant always know in 100% whats right to do and whats not hope i made it clear have a good day nicole

כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לשקול

כל דבר בכובד ראש ולתת לאלוקים להתערב ולעזור לנו בהחלטות. גם אם עשינו פניה לא נכונה בשלב זה יכול להיות שנפנה למקום הנכון עוד חודש. אין דבר בלתי הפיך!

MetalBoy

New member
חח.. אלוקים.. סליחה אבל

אין אלוהים מצטער להודיע לך.. הוא לא קיים.. אני לא אכנס לזה אבל אני לא מאמין בו.. ואת יכולה לכתוב הדוני או אדוני איך שכותבים את זה .. אני שמח שיש לך אמון בו ומקווה שיום יבוא ויאורו עינייך מטאל האתיאיסט הבלתי נודע

Lady_Voldemort

New member
מסכימה איתך ו....

רק דבר אחד להגיד לך בתור אחת שקשה לה להחליט דברים לפעמים כדאי ללכת על דברים גם אם יש היסוסים........

הכול חוץ מאלוהים...

אנשים תעשו לי טובה בחייכם, תדברו על הכול חוץ מלהיכנס לקטעים עם אלוהים. כי אני במשך השנה למדתי טוב מאוד שהוא לא קיים. - ואני עוד דתיה

sista

New member
אין דרך אחת לעתיד הורוד.

גם אין דרכי קיצור. אף אחד לא יודע, רק כל אחד עושה לפי מיטב ידיעתו. גם אם פספסת אפשרות אחת פעם, אז מה? לא נסתמו בפניך כל האפשרויות. אפשר לנסות לחזור אליה, או לחפש אפשרויות אחרות, ויש אפשרויות שמגיעות אליך בהפתעה גמורה. מטאל, פשוט תמשיך ללכת לך. אל תדאג.

למעלה