חשבתם פעם

שוודה

New member
חשבתם פעם

איך רונה כזו מדהימה? היא כל כך מוכשרת, ויפה, ומושכת, ועדינה ווואו |תוהה לעצמי| איך?

bזוהר

New member
../images/Emo12.gif

איך, כן.היא באמת מדהימה. אני מתה מפחד שהיא קוראת בפורום הזה.

קוֹבּ

New member
../images/Emo63.gif נו, זה הכי כיף

אנשים שגורמים לך לתהות איך על דברים שאין להם תשובה.
את יודעת, בזמן האחרון אני חושב, שבשביל שמישהו יהיה מדהים, הצד השני גם צריך להיות כזה איכשהו. כלומר, גם כי ליד אנשים שונים אתה מבטא דברים שונים או רמות שונות של עצמך. וגם כי עצם ההערכה לדברים מסוימים מראה על איזשהן תכונות באדם, שגורמות לו להעריך ככה, ולהתמוגג כך מדברים, תכונות, מחוות קטנות. נעלמה לי כאן קצת הפואנטה אבל זה נסלח ונשכח. יצאתי לטיול לילי ולא היה לי כיף, לא, לא היה לי כיף. אחרי משהו כמו 24 שעות נהדרות המחשבות שבו לתקוף, חשבתי שהאוויר ידלל אותן, כנראה שהוא רק נתן להן יותר לחיות. ניסיתי לקרוא על ספסל, גם לא הלך. ניסיתי לקרוא על אדמה, ודווקא היה נעים אבל לא היה אור. אז חזרתי הביתה. מחר יום חדש. כל פעם מחדש, יום חדש הוא חדש. בעיני זה ענק. לילה טוב, ונחתום בחיוך. :-): - יש אייקון כזה?
- כזה יש בטוח. לילה.
.

Before The Dawn

New member
הממ

אולי הצלחתי לתפוס שם בין שורות את הפואנטה שלך שנאבדה. אולי היא אפילו נכונה. בכל מקרה, טיולים ליילים הם אחד הדברים שאני הכי אוהבת, זה מרוקן וממלא בעת ובעונה אחת. בעיקר טיולים ליילים בקיבוץ. אחרי הכל, ר"ג היא לא המקום האידאלי לטיולים כאלה, יש כאן ים של פדופילים.

קוֹבּ

New member
../images/Emo118.gif

גם אני אוהב אותם בדרך כלל. וזה בדיוק מה שחסר לי, איזשהי אווירה של קיבוץ, ולא של עיר. לא של פנסי בניינים ואבן ירושלמית מזויפת וספסלים בירוק לא ברור. "מרוקן וממלא בעת ובעונה אחת" - אחת ההרגשות שלי לאחרונה. כאילו יש בי יותר מדי, ואז מתפתה להגדיר את זה כריקנות [
]. המפ. אבל טוב לי. נו, בסופו של דבר טוב לי באמת. אני שמח להגיד.

Before The Dawn

New member
טוב זה... טוב

ריקנות מצד שני, זה לא משהו. אני חושבת שבעות 3 שעות אני אצא לעשות טיול בוקר, לתפוס שינה אני במילא לא אצליח. מי מצתרף אלי?

0mroosh

New member
בעוד 3 שעות אני יוצא לחלוב.

אל תשאלו למה.
. לילה טוב!
חוזר למיטה שוב..

שוודה

New member
עשית לי חשק

לצאת לטיול לילי זה מה שאני הולכת לעשות!
תודה :)

קוֹבּ

New member
מוזר, אמרתי שלא נהנתי ../images/Emo13.gif

ועשיתי לך חשק? המפ. זה יכול לגרום לי לאמץ שיטה חדשה לחיים. זה כמו להיות בחורה בלונדינית שמתה שהשחקן פוטבול של ביה"ס יזיין אותה, ולכן היא משחקת אותה קשה להשגה. הפוך על הפוך שכזה. אני צריך ללמוד לסתום בזמן
. שתפי אותנו כשתחזרי, לגבי הטיול.
ועדיין לא ענית לי לגבי הרעלה מחאקי, אבל בסדר. כנראה שזה נושא רגיש ואת בין הפמיניסטיות הפלסטינאיות האלה שיודעות גם לעשות כפיתות וגם להלחם בכיבוש בעת ובעונה אחת
.
.

שוודה

New member
חזרתי מהטיול

היה נחמד + אמנם זה לא היה טיול ארוך - רק עד לספסל של התחנת אוטובוס ליד הבית (גם לפלסטינאית פמיניסטית ומשוחררת יש קצת פחדים לגבי טיבם של האנשים שמסתובבים בשעה כזו ברחוב, וגם בתור כופתת תמיד בטוח יותר להיות קרוב לבית) אבל המשכתי לקרוא ספר והיה מענין ביותר! לגבי השיטה
- זוהי שיטה מקובלת ביותר בקרב בנות המין היפה, והיא אפילו לא דורשת להיות בלונדינית
(למרות שלבלונדיניות קל הרבה יותר להפעיל את השיטה). נראה שאתה מכיר אותי מקרוב. מה עוד אתה יודע עלי? מה אפיתי היום? איפה הייתי? הא? הא?

שוודה

New member
אה כן זו הייתי אני עם הרעלת חאקי

אבל אל תספר לאחמד, הוא עוד יחסל אותך!

קוֹבּ

New member
מה שאת לא יודעת

זה שאני אחמד. נו נו, שוודה [ולמי שתהה, שמה נהגה כshwada - כן, זה לא סתם נשמע ערבי
!]. רועה בשדות זרים..? אין היום לבנה. גם זעתר אין. גם לא סאדו-מאזו בו אני מלקה אותך עם חגורת נפץ. ותשכחי ממשחק מקדים "אתה החייל, אני הנערה הכנועה והמסכנה שירו לה בתשתית המים ובאה לבקש לשתות ממאגר הפרוטאינים הבלתי נדלה שלך". טוב, אולי מזה לא. לא צריך להעניש את עצמי בגלל טעויות שלך, בכל זאת..
. שוודה שוודה. רועה בשדות זרים. סוף לסיפור. טריקת מגירה.

שוודה

New member
רגע של עברית../images/Emo132.gif

הניק שלי נהגה shveda ולא shwada הסיבה לכך היא שמקור הכינוי הוא מהמילה שוודית (=נקבה או בת שנולדה בשוודיה) הכינוי דבק בי הודות למראה הערבי האסלי שלי ולשערי הבלונדיני

קוֹבּ

New member
הרגת אותי עכשיו

את כל מה שאמרתי את מאשרת, ורק זה צרם לך ובר תיקון? אני מבין.
מותר לי לעשות לך שינויים בשם בשביל שהסיפור שלי ישמע אמין יותר. יש לי קופירייטס על זה! הנה, דמייני לך c קטנה בתוך בועה, מרחפת באוויר עד אליך ואומרת לך בעדינות שזכויות היוצרים הן שלי.
. shwada
.

למעלה