חשבתם שאתם יודעים הכל על סמים

inbale

New member
חשבתם שאתם יודעים הכל על סמים../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif

סטיגמות , אסוציאציות, דעות קדומות - הכל עולה כאשר מדברים על נושא הסמים. בפורום אלימות עלתה השאלה האם קיים קשר בין שימוש בסמים ובין אלימות. מנהל הפורום כתב מאמר המכיל חומר אינפורמטיבי שחשוב לכל אחד מאיתנו לקרוא כדי להבין מהם סמים קלים. האם הקשר בין אלימות לסמים הוא סטיגמה בלבד או קשר מוכח? אנא כנסו למאמר כדי להביע את דעתכם בנושא. שימו לב לשרשור שהתפתח בפורום וכן חברה זה עוד פורום שלי שאני מנהלת. אני אשמח לראות אותכם שם...אני בטוחה שיש לכם הרבה מה להגיד בנושא. תודה!!

Action force

New member
תגובתי...

תראי ענבל, הדעות מאוד חלוקת בנוגע ל"סמים הקלים" העצה שאני יכול לתת לכם, זו העצה שנתן לי תמיר לאון, (האדם היחיד שהצליח להסביר לי את מהות הגראס) "אתה רוצה לנסות? לפני זה, תעשה שעורי בית: תיקח 3 דברים חיוביים בלעשן את זה. ו 3 דברים שליליים. ואחר-כך נדבר." ואפשר למצוא המון חומר במדינתינו הקטנה. המקום היחידי בארץ זמחזיק חומר על הגראס, חומר לא להפצה, אבל מותר לקריאה זה בספריה של הרשות למלחמה בסמים. תתפלאו על כמוויות החומר שם... בכל אופן, הנושא כבר נדוש!

inbale

New member
המטרה היתה תגובה בפורום ../images/Emo8.gif

בכל מיקרה זה נושא חשוב ומאוד לא נדוש. הפרסום נעשה בכל הפורומים של תפוז וכמובן שאחד הראשונים שפירסמתי בו היה פה (לא צריך להמתין לאישור המנהלת). בכל אופן אשמח אם תכנסו לשם ותקראו את השרשור המענין שהתפתח בנושא.

למעלה