חשבתם שהרבולושן זה הסוף?

sattla

New member
חשבתם שהרבולושן זה הסוף? ../images/Emo11.gif

אז זאת רק ההתחלה! צוות הרבולושן גאה להצג: ‏המנה
תחילת מהפכת המנה התחילה מהערקי בפורום 130 ונמשכה שם ע"י ילד"ב, אוריקס, SpecialNight, פלוּטוֹ, Deviation ועוד. "‏המנה" המשיך דרך פורום 799 היישר לפורום 156 שם הוא שרד בעזרתם של 2 התומכים Deviation וSattla ותפס תאוצה. לאחרונה, משפט "‏המנה" נראה מככב בפורומים רבים וטובים כגון פורום תמיכה טכנית 10 ופורום בלוגים בתפוז אנשים מספר 807. ושנזכה לראות את "‏המנה" הופך להיות הרבולושן הבא בקהילת תפוז אנשים. תודה לערקי על הרעיון, ותודה לכל מי שמתמיד ותומך ורושם "‏המנה" קצת הסברים, "‏המנה" זהו משפט אשר בא בכותרת כתחליף לחצים השונים והמעצבנים, או לאייקונים שונים ומשונים המאומצים ע"י רבי מאנשי הקהילות הקבועים. או כאשר אין מה לומר בכותרת, אתה צריך פשוט לתת תשובה למישהו ישירה, ישר תכלס, אז למה לסובב אותו סביב משפטי פתיחה? תן לו "‏המנה" בכותרת ואת התוכן בתוכן. [ואולי ייפתח לזה פורום(?)
]

sattla

New member
../images/Emo31.gif בוז לך

תמחק ותראה שאין הודעות בפורום

Deviation

New member
שכחתי איך משרשרים ../images/Emo3.gif

כל היום אני רואה הודעות כאלו, נמאס לי לשרשר!

אוריקס

New member
../images/Emo45.gif הכן שלי ענק../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|

המנה
Sattla ידידי, אתה מוזמן לחשוב איתי ביחד איך אנחנו מקדמים את הסיפור.

מה עשית???????????

הרסת לי את ה"המנה המנה" היקר שלי!! אך ורק שלי!!!! עכשיו כשאגיד המנה כולם יגידו- הנה עוד אחד מהטמבלים של ההמנה, אבל לא ככה המצב!!! אני הטמבל היחיד!!!!! |מאוכזב|

Salem

New member
אתם יודעים שהחבובות השיגו את כולכם?

עם המנהמנה שלהם
אפילו יש לי את הסרטון של מנהמנה במחשב

באמת????????

כי אין לי מושג איך זה הגיע אלי ואני מת לדעת!!! זה התחיל אי שם בכיתה ח אני חושב עם המנהמנהמנהמנהמנהמנהמנה שעות הייתי יושב ומתפקד על המנהמנהמנהמנהמנה ועכשיו זה עבר להמנה המנה קצר... תמיד עניין אותי מאיפה זה בא לי :) תן ת'שם של זה אני רוצה להוריד!

Salem

New member
The Muppets Show - Manamana../images/Emo35.gif

חפש בקאזה The Muppets אתה תמצא את זה

yuval k

New member
......

נראה לי שאני עומד למחוק כל הודעת "המנה" אצלי בפורום.

למעלה