חשבתם שראיתם ממנה הכל?

אמא לה3

New member
מקרה צ'וסוביטינה (2)???

אבל אחלה, אני אוהבת אותה, היא בוגרת ואלגנטית ורומנייה

נעממהה

New member
כל עוד היא מביאה חידושים כאלה, למי אכפת?

מצידי שתמשיך ככה עוד עשור.
ובכלל, אני לא מבינה את ההסטלבטות על צ'סוביטינה. זה לא כאילו הרמה שלה מביכה או משהו כזה (להפך!). מה גם שלגרמניה אין יותר מידי מתעמלות לשים במקומה, אז מה הבעיה הגדולה בזה שהיא ממשיכה להתעמל? בסדר, גם אם היא הודיעה כבר על פרישה (או פרישות) וחזרה בה, זה לא מוריד מערכה.
אני קוראת פה תלונות על כך שמתעמלות פורשות מהר מידי ומוקדם מידי, אבל מצד שני גם רמיזות לכך שמתעמלות כבר "עברו את זמנן". תחליטו!
בעיני זה דווקא טוב לענף, קצת גיוון ומשיכה של הגיל כלפי מעלה. המתעמלות האלה, וצ'סוביטינה בראשן, מראות לכולם שאפשר ושזה לא משהו שרק ילדות בנות 17 יכולות לבצע. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להוריד בפניהן את הכובע.

אמא לה3

New member
מסכימה וגם..לא

טכנית, אין לי שום בעייה עם מתעמלות בוגרות/מבוגרות, יש להן המון מה לתת מהרבה בחינות : בשלות, אלגנטיות ורוגע.
אישית בצ'וסוביטינה אני לא רואה שום דבר מזה, אני לא אוהבת את ההתעמלות שלה, היא מאד מזכירה לי גבר כשהיא מתעמלת, היא חסרת חן בעיני, ממש לא נשית בתנועות שלה, בקיצור, לא ממש משנה לי אם היא בת 20 או בת 37 (כבר 38) לא אהבתי ולא אוהבת אותה.
פונור זה סיפור אחר, יש בה את כל היופי של ההתעמלות הבוגרת כמו שציינת, ואגב, גם סקרמון בגירסתה הבוגרת גם מקסימה.

Tammie

New member
אמאלה3 הוצאת לי את המילים מהפה!

צ'וסו מדהימה. יש לי הערכה מטורפת אליה שהיא מצליחה להתחרות ברמה עולמים כבר יותר משני עשורים.
אבל, אני פשוט לא אוהבת את הסגנון. את מעט האלגנטיות שהייתה לה כשהייתה צעירה היא איבדה כבר מזמן.
הלוואי שיותר מתעמלות יגיעו לגיל שלה וישארו בטופ. הלוואי שהיא תמשיך עוד (אם היא רוצה) ותתחרה בעוד אליפויות עולם באולימפיאדות, אבל אני לא חייבת לאהוב אותה בדיוק כמו שיש גם מתעמלות צעירות שאני לא כל כך אוהבת....

cubano1

New member
סרטון ישן...

מסתבר שהסרטון הוא מתקופת האימונים מלפני האולימפיאדה - כך שאם מישהו חשב שזאת אינדיקציה לכושר הנוכחי או ראיה לכך שפונור עדיין מתאמנת -אז לצערי לא...

קראתי איפשהו שהיא העלתה את זה לפייסבוק שלה, ושכריסטינה בונטאס כתבה שגם היא השתעשע עם האלמנט הבלתי אפשרי הזה בזמנו.

אולי נראה אותו בשנתון האולימפי הנוכחי?? אולי איזו משוגעת תבצע את זה? חשבתי על זה - המתעמלת עם הסלטו בגוף ישר הכי גבוה ויפה שראיתי אי פעם היתה נטליה לשצ'נובה שהיתה בנבחרת ברה"מ ב 1988. היא עשתה אותו מפליקפלאק לשתי רגלים, והיה לה קורבוט מושלם. לדעתי, היא היתה מצליחה לבצע את זה בקלות משני פליקפלאקים!

למעלה