חשדות

חשדות

שלום לכולם , אני מחפשת דירת שותפים ברמת אביב . בין כל המודעות נתקלתי פעמיים בשתי מודעות עם אותו מספר טלפון . בנוגע לכפילות הראשונה - הדבר השונה היה הרחוב , מס' החדרים ומס' השותפים ושאר הפרטים היו זהים (כולל קומה ומספר הטלפון). מה שמחשיד אותי זה שדיברתי עם הבחור (עוד לפני שראיתי את הכפילות) שמחפש שותפה והוא טוען שהוא רוב הזמן לא בבית ונמצא בחו"ל . לכן הדבר נראה לי מוזר ואני חושדת שהוא משקר וזומם משהו (הוא מחפש שותפה , כלומר סה"כ אמורים להיות 2 שותפים בדירה) . לגבי הכפילות השנייה - הדבר השונה הוא הרחוב והקומה , ושאר הפרטים זהים (מחפשים שותפה שניה לדירת 4 חדרים וסה"כ בדירה 2 שותפים). זה נראה לי מאוד חשוד (במיוחד המודעה הכפולה הראשונה שציינתי) . מה דעתכם ? האם נראה לכם שיש בסיס לחשדות או שאני סתם פרנואידית ?

חשדות

שלום לכולם , אני מחפשת דירת שותפים ברמת אביב . בין כל המודעות נתקלתי פעמיים בשתי מודעות עם אותו מספר טלפון . בנוגע לכפילות הראשונה - הדבר השונה היה הרחוב , מס' החדרים ומס' השותפים ושאר הפרטים היו זהים (כולל קומה ומספר הטלפון). מה שמחשיד אותי זה שדיברתי עם הבחור (עוד לפני שראיתי את הכפילות) שמחפש שותפה והוא טוען שהוא רוב הזמן לא בבית ונמצא בחו"ל . לכן הדבר נראה לי מוזר ואני חושדת שהוא משקר וזומם משהו (הוא מחפש שותפה , כלומר סה"כ אמורים להיות 2 שותפים בדירה) . לגבי הכפילות השנייה - הדבר השונה הוא הרחוב והקומה , ושאר הפרטים זהים (מחפשים שותפה שניה לדירת 4 חדרים וסה"כ בדירה 2 שותפים). זה נראה לי מאוד חשוד (במיוחד המודעה הכפולה הראשונה שציינתי) . מה דעתכם ? האם נראה לכם שיש בסיס לחשדות או שאני סתם פרנואידית ?

../images/Emo104.gif אין דבר כזה פרנואידית!

לפחות לא כשמודבר בדירה. לדעתי- את לא חייבת לו שום דבר, אם את הולכת לראות את הדירה והיא ממש תמצא חן בעינייך והכל יהיה מושלם חוץ מהשותף- תשאלי אותו לגבי זה. לנו קרה דבר דומה שהתברר שהיו שניים שלא היו מתואמים והיה מלא בלאגן, אז העפנו מבט בדירה וברחנו. את יכולה גם לבקש ממישהו שאת מכירה להתקשר, אולי שיברר במוקמך וישאל על זה דוגרי כי בכל זאת- אם בסופו של דבר תגורי עם השותף הזה- לא כדאי להתחיל ברגל שמאל.

karnaf7

New member
לא בטוח אבל לא שווה להסתכן

לא בטוח כיוון שיכול להיות שהעוזב והנשאר פרסמו הודעות נפרדות עוד אפשרות: לא ביטלו מודעה קודמת. אם את רוצה בכל זאת, תשאלי על הכפילות, יש שתי אפשרויות: או שיתפתלו ולא ידעו מה להגיד - ואז אל תלכי על זה. האפשרות השניה היא שיסבירו לך הסבר שישמע הגיוני... מקווה שעזרתי גיא

babylon_a1

New member
לא לגמרי הבנתי...

לפעמים שותפים שוכרים דירה אצל בעל הבית - בלי להתחייב על כל הסכום כל אחד משלם את חלקו לכן אם שני שותפים רצו לעזוב כל אחד פירסם מודעה אחרת להביא שותף במקומו זה קורה לפעמים

snoopona

New member
מחפשת שותפה?

שלחי לי פרטים. פתאום לקרוא את ההודעה שלך גרם לי גם לחשוב. אולי נעבור שתינו?

למעלה