חשד: דודו טופז תכנן לתקוף גם את אלעד קופרמן

Yarinv

New member
חשד: דודו טופז תכנן לתקוף גם את אלעד קופרמן

פרשיית דודו טופז ממשיכה להתעצם והיום התברר שהבדרן תכנן לפגוע בעוד אנשי תקשורת ואושיות טלוויזיה מפורסמות. בין השמות שעלו מחקירת המשטרה: צביקה הדר, אברי גלעד, ארז טל ואלעד קופרמן. אלעד קופרמן, שעומד בראש חברת קופרמן הפקות, הוא בין היתר גם אחד ממפיקי "האי". הבנאדם פשוט התחרפן סופית, זה מזעזע מה שהרייטינג עשה לו וטוב שעצרו אותו לפני שעוד אנשים היו נכנסים ל"רשימה השחורה" שלו.

לא קשור לקופרמן, אבל הנה דעה על דודו

אם כבר העלית את הנושא. לדעתי הוא רצה לפגוע באלעד משום שהוא מפיק "האח הגדול".

Yarinv

New member
כן, גם אני חשבתי על זה

גם בגלל שבתקופת השמועות על מי ישתתף באח הגדול VIP הוא הופיע הרבה ברשימה ובסוף הוא לא נכנס לתוכנית.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifזה דווקא לא קשור לזה

כי דודו טופז היה זה שלא הסכים להשתתף באח הגדול(דודו טופז אנטי תרבות הריאליטי). לפי דעתי זה קשור לתקופה שבה קופרמן הפיק את "הראשון בבידור". (אבל אי אפשר לדעת מה עובר בראשו של הפסיכופט הזה)

Rioter

New member
די כבר, חפרו בזה יותר מדי,

התקשורת אשכרה חוגגת עליו. דודו טופז באמת מעניין יותר מאפרים קציר?

Yarinv

New member
התקשורת נועצת שיניים במה שיש הכי בשר

ואע"פ שדודו טופז הוא אפיזודה חולפת, הפרשה כולה צועקת רייטינג. ולא, בשורה התחתונה הוא לא באמת מעניין יותר מאפרים קציר.

KiShKooSh

New member
כמו שאמרתי לך.. לקח לי זמן רב להאמין

שהוא עשה את זה ולא משתמש בתקשורת שלנו ככלי לחזור לתודעה. נכון, כרגע מתברר שהוא עשה את זה, אבל יותר מכל הפרשה מזכירה את תחלואתה של התקשורת הישראלית, או האמת תקשורת בעלת אינטרסים של מכירות ורייטינג בלבד, הרבה יותר מאת תחלוותיו ובעיותיו של מר טופז בעצמו

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif

ירין, זה טוב וחשוב שהבאת את זה, אבל אני בהחלט מסכים עם שירויטר שהתקשורת בארץ מתעסקת בזה יותר מדי... הבנו שעובתר על הבנאדם תקופה מאוד לא קלה וקשה לו. אבל צריך לתת מקום גם לדברים אחרים - כמו אפרים קציר ז"ל.

למעלה