חשד לאיידס

titolevy

New member
חשד לאיידס

שלום לפורום,אבקש את עזרתכם וסליחה מראש על הירידה לפרטים בתיאור פשוט זה נראה לי נחוץ להבנת הדברים.
לפני כ4חודשים ,לא יודע על מה חשבתי,הגעתי לתחנה מרכזית ישנה בתל אביב וקיימתי יחסים מלאים על קוקסינל.
אני הייתי הצד האקטיבי.בהתחלה הוא "עינג" אותי בידו ,בלי קונדום ולאחר מכן שם קונדום וישב עלי,בוצעה חדירה מלאה,כל האקט לקח אולי 3 דקות.
בסיומו ראיתי שאולי הקונדום נקרע(לא בטוח),היה בו אמנם זרע אולם מעט מידי ,אולי היה חור בקונדום? ובאותו ערב היה לי פצע ליד כיפת איבר המין(אולי משפשופ? אולי עגבת?)
לפני כ9 ימים עשיתי בדיקת איידס דרך מכבי ,עדיין לא קיבלתי תשובה ואני בחרדות נוראיות ממה שיהיה
אם היה משהו לא תקין כבר היו מיידעים אותי?
למה לוקח כל כך הרב זמן ? זה טוב או לא?
מה סיכויי ההדבקה במקרה זה(אין לי מושג אם יש לאדם האחר איידס כמובן אז אני מניח שכן.
עשיתי באותה הזדמנות גם בדיקה לאפטיטיס איי ובי ואחרי יום כבר קיבלתי תשובות שליליות לפי האתר ,האם זה קשור?

אשמח לעזרתכם וידיעתכם,
בברכת בריאות.

gustavo10000

New member
תשובה

הירידה לפרטים זה מה שחשוב אז זה בסדר שפירטת, בכל מקרה כל עוד האקט היה מוגן אין חשש להדבקה באיידס , קונדום לא נקרע קצת, אם הוא נקרע אז הוא נקרע בצורה שלא ניתן לפספס ( תחשוב מה קורה לגומי מתוח שנקרע), אין קשר בין הדבקות בצהבת בי ואיי לבין המצאות איידס, כל מקרה לגופו, לעניין הבדיקה, בדרך כלל בקופות החולים זה לוקח יותר זמן מבוועד עד לקבלת התשובות, תאזר בסובלנות ותקבל תשובה בימים הקרובים, ותמיד הקפד לקיים יחסי מין מוגנים.

למעלה