חשד להימורים ולתוצאות מכוונות מראש?

Mor L

New member
חשד להימורים ולתוצאות מכוונות מראש?

תאמינו לי שאני הרוסה רק מהמחשבה על זה,
אבל יש דיבורים על זה שיוסיין בולט האגדה המלך העל אנושי שאני אוהבת בצורה בלתי רגילה, בחר לוותר על שיא עולם בשביל הימורים על התוצאה שהוא יעשה

שה"Bookis" אנשי ההימורים שלו, אמרו לו כן לנצח במאתיים מטר, אבל לא לוותר על המהירות ולא לעשות שיא עולם או אולימפי

אני מקווה כל כך שזה הכל לא נכון,
אבל תסבירו לי למה כשהוא היה כל כך קרוב לעשות שיא נוסף במאתיים מטרים, הוא בחר להאט (והסתכל על בלייק כתירוץ להאטה שלו)?

אני ממש אבל ממש הרוסה מהמחשבה על זה

trilliane

Well-known member
מנהל
מישהו כתב כאן שהוא לא האט במכוון אלא שנגמר לו

הכוח (מעבר מריצה אנאירובית לריצה אירובית). אני לא מבינה באתלטיקה אז אני לא יודעת להתייחס לנקודה, אבל ברור שהוא פורץ מהר וצובר מהירות ואז בשלב מסוים התאוצה שלו נגמרת כי יש גבול לכמה זמן אדם יכול להאיץ ולשמור על מהירות כ"כ גבוהה (לא יודעת אם השלב הזה הוא אחרי 18 שניות או אמור להגיע מאוחר יותר).

herouth

New member
צריך קצת יותר מדיבורים.

אם מישהו יכול להוכיח שיש לו קשרים עם אנשים כאלה, שהוא נפגש איתם בכלל, וכו', אז באמת צריך להתייחס לזה בכובד ראש. אבל אם החשד נובע רק מהעובדה שאנשים קיוו לראות אותו עושה שיא עולם, והוא לא עשה את זה, לא הייתי מדירה שינה מעיני בעניין. לא כל כך קל לשבור שיא עולם.

rapgamer4ever

New member
איזה שטויות

מדהים איזה סיפורים אנשים מספרים כדי להסביר שלקראת סוף ריצת ה-200, אין אצן שיצליח לשמור על מהירות השיא שלו.

אנשים תמיד מחפשים סיפורים

אחרי מה שקרה לו באליפות העולם, הפסילה ב-100 מטר, אמרו שגם זה היה מכוון בגלל ענייני הימורים. אין לזה סוף.

זה עדיין לא אומר שזה לא נכון (וגם לא שכן)

זה פשוט נחלק לפי סוג האנשים

אלה שלא סובלים את בולט (בגלל השחצנות, הפוזות הילדותיות, והחשד המאוד מטריד לסימום)
ואלה שמעריצים אותו (בגלל הבטחון העצמי, הפוזות המלהיבות, והשיאים הבלתי נתפסים)

כל אחד מהסוגים תופס אחרת את מעגל הסיפורים והתאוריות סביב הג'מייקני.

(תנחשו לאיזה צד שייך מאיר איינשטין?)

גם בענייני קונספירציות וגם בענייני סמים,

העניין מבחינתי פשוט מאוד: ללא שמץ של ראייה, אין כלום.

זה ברור

כבר כתבתי את זה כאן בעבר
אבל כל עוד האיש שנוי במחלוקת הדברים האלה ימשיכו לצוץ על כל שעל
כי כשעוסקים בתחושות - לעובדות אין שום חשיבות

כולם ברמות של אוליפיאדה משתמשים בסמים

והסמים משתכללים במשך השנים ולכן עושים תוצאות טובות יותר.
לכאורה לדעתי

herouth

New member
זה לא נושא לדעות. זה נושא לעובדות.

יש לך ראיות? סימנים מעידים? חוץ מהעובדה שעושים תוצאות יותר טובות (לא בכל דבר, ואלה שכן ניתן להסביר בדרכים אחרות).

אני מתעסק קצת בספורט כדי לדעת

אנשים אומרים לי ,תראה אך בני האנוש משפרים את התוצאות כל הזמן.
אני אומר להם,הספורטאים אותם ספורטאים,הסמים פשוט יותר משוכללים.

uma cuica

New member
יש הרבה שיאים שנקבעו בשנות השבעים שמונים

ועד היום לא מתקרבים אליהם

uma cuica

New member
והם היו מסוממים לחלוטין

ועד היום השיאים לא נשברו

ככה שלא יודע
אני לא יודע להכריע לכאן או לכאן

herouth

New member
נו, ואיפה העובדות?

אחת הבעיות עם תיאוריות קונספירציה היא, שהמאמינים בהן לא מוכנים לקבל אף הסבר אחר במקום ההסבר "שלהם".

למשל, הידעת שמדע הפיזיולוגיה כל הזמן משתפר ומשתכלל? שספורטאי עילית משתמשים יותר ויותר בשירותי הי-טק לשיפור הביצועים שלהם - מצלמות שמצלמות אותם בכל רגע, חיישנים שמודדים את הוצאות האנרגיה שלהם, ומומחים שמפרשים את הנתונים המתקבלים ועל פי הידע המדעי המצטבר ממליצים על תוכנית אימונים, תזונה, שינה? הטכנולוגיה כל הזמן מתקדמת - כך שאין זה פלא שהאתלטים שמשתמשים בה משיגים הישגים טובים יותר מאלה שהמצלמות שלהם היו פחות משוכללות, שהחיישנים שלהם היו פחות רגישים, ושהידע שנצבר בזמנם היה פחות מדוייק.

הוסף לכך את העובדה שספורטאי עילית נתפסים כל הזמן כאשר הם משתמשים בסמים. הנה, הבוקר סיפרו על האלוף האולימפי היוצא בהליכת 50ק"מ, שנתפס בבדיקת סמים לאחרונה, ולא הגיע לאולימפיאדה. אז אם הוא בשיא הפירמידה, וכולם בשיא הפירמידה לוקחים סמים שאי אפשר לתפוס, אז איך תפסו אותו? מה, הוא אידיוט? למה הוא לא לקח את הסמים שאי אפשר לתפוס?

למעלה