חשד לטיפול רשלני בבית אבות-אובדת עיצות

מליה2

New member
חשד לטיפול רשלני בבית אבות-אובדת עיצות

ערב טוב לחברי הפורום.
אימי נמצאת במוסד לחולי אלצהיימר.
השבוע ,בפעם הרביעית ,קבלה מכה בעין בזמן החלפת חיתולים ונגרם לה שטף דם רציני בעין.
בחדרה של אימי מצויה מצלמה וכשראיתי את הסרט נתקלתי בטיפול מאוד לא עדין ,בלשון המעטה.
יש לציין כי גם מנהל בית האבות שצפה איתי בסרט הודה כי הטיפול לא עדין.
בקשתי לקבל לידי את ההקלטות ואני אמורה לקבלן ביום ד'.
מי הכתובת לפניות במשרד הבריאות?
במקביל,אני מחפשת מוסד אחר במרכז להעביר אותה . המלצות יתקבלו בברכה.
אם יש עוד עצות שיכולות לשפוך אור אשמח לשמוע.
אני ממש ממש מיואשת מחוסר האונים בו אני מצויה במצב זה.

תודה מראש על עזרתכם.

אירילה

New member
עצות והמלצה

ערב טוב מליה
כואב לקרוא את אשר עובר עליך ואת אשר עבר על אימך ,מעניין אם גם כך היו מתייחסים להוריהם בעת הטיפול בם.....
לעצם נעניין ,מעבר להיותי מנהל הפורום אני גם כיום שוטר בדימוס ושרתתי מספר לא קטן של שנים במשטרת ישראל.
לדעתי קודם כל לפנות בתלונה למשטרת ישראל ולהביא עימך את סרט הצילום של המוסד , האשמה תהיה התעללות
בחסר ישע ,אם לא תגישי תלונה במשטרה ה"טיפול" בקשישים אחרים יימשך כך ויש להניח שלא רק אימך מקבלת את אותו היחס.
ולכן צריך לעשות מעשה ולהגיש תלונה במשטרה בצירוף סרט הצילום. כמעם כל הגינויים שמקבלת משטרת ישראל , שוכחים
את הרגישות שיש למשטרה בכל הקשור להתעללות בחסרי ישע להלן ייקראו הקשישים.
במקביל כמובן מכתב תלונה למשרד הבריאות תוך ציון העובדה שהוגשה תלונה במשטרת ישראל בצירוף סרט הצילום.
כאמור זו דעתי מתוך ידיעתי את משטרת ישראל מקרוב אשר תמצה את הטיפול בתלונה עד כלות הדין.
בנושא המלצה על מוסד ,אומר זאת ,בבואינו לבדוק מקום ליקירנו ,המדד שלדעתי הוא החשוב ביותר הוא היחס האנושי של הצוות המטפל.
לאחר מכן התנאים של הדיור והניקיון.
אני אשלח לך מסר בנושא ההמלצה משום שעל גבי הפורום איננו נוהגים לתת המלצות בשל האיסור לתת פירסום מסחרי למוסדות.
שיהיה בהצלחה
גרשון/ מנהל הפורום.

מליה2

New member
חשד לטיפול רשלני

תודה רבה על המענה המהיר.אכן אשלח את התלונה לשניהם ואספר איך זה התקדם.

מליה2

New member
חשד לטיפול רשלני

תודה רבה על המענה המהיר.אכן אשלח את התלונה לשניהם ואספר איך זה התקדם.

למעלה