חשד: רופא הדביק יולדת בדלקת כבד

יוקטנה

New member
חשד: רופא הדביק יולדת בדלקת כבד

"זמן קצר לאחר שילדה באיכילוב, חשה היולדת ברע. היא פנתה לבית החולים, שמצא שאחד הרופאים התורנים הינו נשא של המחלה. בדיקה נוספת תכריע אם אכן נדבקה היולדת מהרופא" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3331230,00.html

debby12

New member
מנהל
אוי ../images/Emo4.gif

מקווה שהחשד לא מבוסס <לא שחסרות סיבות למה לא ללדת שם...אבל מקווה שזו איננה אחת מהן>

יוקטנה

New member
ממש משונה

גם ניסו לשלוף אותו בכח לפני שבשלו התנאים ליציאה (הפרשה מספיקה של הורמון הרלקסין, לחדוגמא, שהיה מרכך יותר את החיבורים ומרחיב יותר את המעבר), וגם העובר נתקע. ממש תמוה. וכל כך ברור שה"מצוקה עוברית" היתה ונבבראה אך ורק על גבי רישום המוניטור ולא במציאות
אבל לצערי ברוב המקרים כיום ולרוב האמהות אני מניחה שכנראה עדיף באמת ללכת על קיסרי מראש, מתוך הנחה ששהן לא תגענה מוכנות ללידה טבעית ופעילה בעלת סיכויי הצלחה טובים יותר.
מצער.

debby12

New member
מנהל
../images/Emo207.gif חצי מיליון ש' על טעות בהערכת

משקל - ראיתן את הקישור הזה? מעניינת הפרשנות כשאני קראתי את זה אז בעיקר התכווצתי וחשבתי שאם הם לא היו מושכים אותו בכוח אלא עושים גאסקין מאנובר אז כל זה לה היה קורה - זה לא היה המשקל שנראה לי הטעות הגדולה שם

שָׂרָה

New member
בדיוק לפני שבוע דודה שלי ילדה

ועכשיו ספרו לי את הסיפור הלידה שלה: המיילדת היתה חסרת סבלנות ורצתה לגמור עם זה ודי, אז חתכה אותה והחתך גרם לקרע רציני בכל הכיוונים והיו צריכים לעשות לה 'גובלן' ולא רק זה, היא שברה לתינוק את הכתף (לפחות לא נזק לכל החיים) התינוק היה במשקל של 4.600. זה קרה בתל השומר. סבתא שלי אמרה לי שכל זה בגלל שעכשיו מעסיקים מיילדות רוסיות שהן זוועתיות. הדודה שלי והדוד החליטו לתבוע את הבית החולים. למזלה של הדודה יש לה אחות עורכת דין.

למעלה