חשובבבבבבב הכי בעולם!!

mayosh4

New member
חשובבבבבבב הכי בעולם!!

שלום קוראים לי עינבר ולאחותי מיתר, שתיינו בעריצות שרופות של מרי-קייטק ואשלי אולסן ואנחנו מחפשות בנות שיעזרו לנו להקים מועדון מעריצים!! המעדון יארך בחדרה ומי שלא תוכל להגיעה תתעדכן דרך המחשב! המועדון כולל החלפת או קניית תמונות ושאר חפצים הקשורים לתאומות. אז כל מי שמעוניינת בדבר מוזמנת להשיב לי תשובה ומהר!! מקווה שיצטרפו הרבה בנות.... !!!! ביי ..=)

MogiGucci

New member
כל הכבוד על היוזמה!../images/Emo13.gif

אבל דיי לפתוח הודעות חדשות! תלמדי לשרשר /:

MogiGucci

New member
מממ..

אני כבר עברתי ת'גיל לדברים האלה.. (חח.. בכל זאת 17 /:) אני אמנם מאמינה שיהיה ביקוש.. אבל יהיה קשה להוציא את זה לפועל לדעתי.. בכל זאת בהצלחה!

olsen cool

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

אני לא מנסה לזלזל בך או משהו אבל זה נשמע קצת טיפשי,אף אחד בישראל כבר לא מתעניין בהן,אפילו בעיתונים כבר הפסיקו לכתוב עליהן. מה שמוזר זה שפתאום בעיתונים בלגיים/צרפתיים/גרמניים הן נהיו להיט,כל שני וחמישי ראיון+פוסטר

mayosh4

New member
זה ממש לא נכון

אולי את לא מתעניינת בהם ואז גם אין לך מה לעשות בפורום לשהן אבל תעמיני לי שיש מספיק ילדים שכן ירצו!

olsen cool

New member
אממ

האמת שאני כן מתעניינת בהן אחרת לא הייתי מנהלת כאן עדיין את הפורום. זאת פשוט הרגשה כזאת,הן נדחקו קצת לצד בשנתיים האחרונות אחריי גל השמועות.

olsen cool

New member
אנורקסיה,סמים וכ' וכ'

אבל בהצלחה בכל מקרה,אם את רוצה אפשר שהחלק האונליין של זה יהיה בפורום.

mayosh4

New member
אז לא יהייה צריך להיות במועדון כדי

לדעת מה יש במועדון! רק אלא שבמועדון יכולות לעשות דברים של המועדון! חשבת על זה?... פחחח בטח אמרת את זה כדי לראות מה יהייה במועדון בלי להצטרף אליו...

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifלמה נראה לך? תרגיעי..

ילדונת תתחילי להירגע... אפי הציעה את זה מתוך אדיבות כדי שבמקום שתצטרכי לחפש שרת ומקום שבו תוכלי להעביר פרטים יהיה לך את הפורום, שגם ככה מלא במעריצים שלהן... חוץ מזה מי נראה לך יסכים ללכת לחדר של ילדה שהוא לא מכיר? חמודה את קצת חיה בסרטים

mayosh4

New member
אמממ!!

ניראה לך שהייתי עושה את זה בבית שלי?! אז זהו- ברור שלא!

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifאמ...

"המעדון יארך בחדרה ומי שלא תוכל להגיעה תתעדכן דרך" *ייערך *להגיע ותגדירי "חדרה", איפה בדיוק? מה אנשים אמורים להבין מזה? תני למישהו מבוגר להתעסק עם זה ותעשי שיעורים בינתיים

mayosh4

New member
תאמיני לי שמי שיהיה במועדון

ידע כל מה שהוא צריך לדעת

mayosh4

New member
נוווו בנות תצטרפו זה הולך להיות....

טוב יותר ממה שכולם חושבים!!! יאללה ביי

../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif

בסרט יום בניו-יורק הבנות הולכות לצילומים של קליפ של סימפל פלאן, איך קוראים לשיר?

למעלה