חשובחשובחשוב

• פותח הנושא LEEkm
  • פורסם בתאריך

LEEkm

New member
חשובחשובחשוב../images/Emo206.gif

חברים, כמו שאפשר לשים לב לצערי הרב מאוד מאוד מאוד הפורום שלנו קצת גוסס. אני ממש רוצה לנסות לארגן מפגש עם מיה, אם היא כמובן תשתף פעולה וכשיהיה לה זמן (היא משתתפת כרגע בשתי הצגות, אבל בתקופה יותר מאוחרת). הבעיה שהפורום קצת שומם, אין הרבה אנשים למרות שאני בטוחה שיש קצת יותר אנשים מ...שלושה, שאוהבים את מיה. אם אתם רוצים מפגש תביאו חברים שאתם יודעים שאוהבים אותה\פרסו את הפורום (וכמובן שאני אעשה את זה, למרות שאני בעיקר עושה את זה בשבילכם ובשבילה, אני לא צריכה מפגש כדי לראות אותה><) בקיצור חברים, אם מיה והפורום חשובים לכם כמו שהם לי פרסמו אותו

spukipuki

New member
../images/Emo203.gif

זה בסדר, אני עוד פה XD. אני גם מזוזעת מאיך שהפורום התדרדר ונהייה כ"כ שומם, אני עוד נכנסת כל יום לראות אם יש הודעה חדשה- אבל לא :/. אני בשמחה אבוא למפגש פורום, גם אם זה יהיה בלי מיה, ויש לי עוד 2 חברות שיהיו שמחות לבוא

nomi17

New member
למרות שאני לא בפורם אני אשמח לבוא לפגוש את

מיה. ועוד שאלה מישהו יודע איך אפשר לכתוב ל ישירות: אימיל או דואר? אחד מאלה שנפגשים איתה?

LEEkm

New member
אני שמחה לראות שיש הענות,

אני עדיין צריכה לדבר איתה, זה לא בטוח עדיין ואל תתפסו אותי במילה - אם היא לא תרצה לעשות מפגש (אני לא מאמינה שזה יקרה, אבל עם הזמנים בטח תהיה לה בעיה). בכל אופן מפגש בלי מיה בכיף נארגן, אני מאמינה שעידן המנהל היקר שלנו יקח על זה אחריות?

גם אני עוד פה../images/Emo9.gif פחות אבל עוד פה../images/Emo3.gif

בגלל מבחנים וכאלה אני אשמח לבוא אם יהיה מפגש כזה ואני אנסה לפרסם א תהפורום:)

למעלה