>>>חשוב -אם יש שביתה מחר במשק, גם הדואר שובת!

nino15

New member
חכי למחר

יכול להיות שזה ישתנה בלילה. בכל מקרה - למישהי יש איזה נוסח במקרה של? מישהי זוכרת שזה קרה בעבר?

הרגע אמרו בחדשות

שככל הנראה עכשיו כן תהיה. בכל אופן, זו לקוחה קבועה, אני מיידעת אותה. לא זכור לי דבר כזה בשנתיים האחרונות. אבל אני אתן ללקוח אפשרות לבטל את הרכישה, עם כל הצער שבדבר, זה בכל אופן קורה כאן, אז זה על אחריותי. אני מעריכה שלא יהיה להם, ללקוחות, אכפת, כי הם יבינו למה יש עיקוב. מחר בבוקר באמת נדע יותר, לא נעים... מקווה שלא תהיה שביתה, לא רק בגלל הדואר, בכלל.

למה המהירות הזו לבטל מכירות?

יותר מדי ממהרים כאן לבטל מכירות. לא מספיק קשה להשיג אותן שמוותרים עליהן בכזו קלות? מחר אולי תהיה שביתה ואולי לא. אם תהיה ייתכן שהיא לא תארך יותר מיום. אז בשביל יום יומיים עיכוב מבטלים מכירה? אלא אם מדובר במשהו שלקוחה ציינה במפורש שנדרש לה בדחיפות או עד תאריך מסויים, לא נראה לי הגיוני. אני הייתי ממתינה לראות אם בכלל יש שביתה מחר ואם יש צפי שתמשך יום נוסף. אם כן, מקסימום הייתי מיידעת את הלקוחה שייתכן עיכוב קטן ביציאת החבילה. רב הסיכויים שלא תהיה לה בעיה עם זה. ואם כן, אז אופציית הביטול תמיד קיימת כברירה אחרונה.

בהחלט, תודה

כמו שאמרתי, רוב הסיכויים שלא יהיה להם אכפת (אם הם ידעו מדוע יש עיכוב) אני לא מתכוונת לבטל את המכירה, אלא (במידה ותהיה שביתה) כן להציע אופציה למי שחסר סבלנות. אני לא מוותרת כל כך מהר
אבל, זה די מלחיץ אותי, כי לא ציפיתי שתהיה מכירה היום-מחר, היה לי שקט כמה ימים, אז אפשר לאמר שהייתי רגועה עד לפני שעה.... זה מה שנקרא צחוק הגורל.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהשביתה בוטלה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בוקר טוב

onor

New member
וואו רונית את קמה מוקדם...

ואני חשבתי שאני מהמשקימות

למעלה