חשוב! בבקשה לקרוא - בנוגע לקווין.

Niff74

New member
חשוב! בבקשה לקרוא - בנוגע לקווין. ../images/Emo41.gif

שלושים יום כבר עברו מאז שקווין נפטר. אתמול היתה לו יומולדת 39, שנחגגה בהרבה מאוד מקומות ברחבי העולם (כולל אצלנו, בישראל) ורק אורח הכבוד לא נכח באף אחת מהחגיגות האלה. אומרים שהזמן מרפא הכל, שלומדים לחיות עם הכאב. אני מאוד מקווה שהם צודקים כי ככה יהיה לי קשה מאוד להמשיך. אבל לא זה העניין. אתם בטח יודעים שלוסי, מייקל ותיאטרון אוקלנד הקימו קרן לזכרו, שהכנסותיה קודש למשפחתו - אשתו ושלושת ילדיו הקטנים שנותרו יתומים. הקרן מתוחזקת ע"י התיאטרון, וניתן למצוא פרטים נוספים עליה באתר התיאטרון- http://www.atc.co.nz/kstrust.htm יצרתי קשר עם ליאן מחברת kiwiattic, וסיפרתי לה על העניין שלנו, הקהילה הישראלית, בקווין, ובתור מחווה באמת יוצאת דופן, היא הציעה לתרום מספר פוסטרים של ה-Blue Room (הצגה שהועלתה לפני כשנה באוקלנד בכיכובם של קווין ודניאל קורמאק [אפיני]) שימכרו אצלנו לכל המרבה במחיר, כשכל ההכנסות קודש לקרן לזכרו של קווין. מדובר בפוסטרים ענקיים (גודל A0) - רוחב 1.5מ´, אורך 1מ´ ויפהפיים - בתור מי שיש לה פוסטר כזה אני בהחלט יכולה להעיד... מי שזקוק לעוד חוות דעת מוזמן לשאול את ניבה, רונה, אלעד, שרון ודפי שגם זכו לראות את הפלא... למי שעדיין לא מאמין, או מעוניין לחזות בפלא, אני מצרפת תמונה, שממש לא עושה צדק עם המקור... הפוסטר רוחבי, וישנו טקסט בצד שמאל (לא על הדמויות). ליאן מסרה שהיא לא מתכוונת לדרוש דבר תמורת הפוסטרים, פרט לדמי המשלוח לארץ (13$). במידה ויש מעוניינים בפוסטר, תמורת מחיר של לא פחות מ-50$, שנראה לי סביר מאוד בהתחשב בגודלו, ובעובדה שמדובר בתרומה, אנא פנו אלי, כתגובה להודעה, באימייל - [email protected] או באייסי - 24449941. את דמי המשלוח אני אכסה, כחלק מהתרומה שלי. העניין עדיין אינו סגור, ואני רוצה לראות כמה אנשים (אם בכלל) מעוניינים בפוסטר, לפני שאני חוזרת לליאן וסוגרת איתה את הפרטים. למי שמעוניין, אנא פנו אלי בהקדם האפשרי. כתמיד, כל מי שמעוניין לפנות אלי בכל עניין, בנוגע לקווין או לכל דבר אחר, מוזמן לעשות כן.
נ.ב. מי שחפץ בפריטים נוספים הקשורים לקווין, החל במגזינים וכלה בקלטות וידיאו של תכניות טלביזיה וסרטים בהן השתתף, מוזמן להציץ בדף של קווין באתר של קיוויאטיק - http://kiwiattic.bizland.com/Kevin.htm

למעלה