גיא הגיע הזמן שתדעו לעשות את ההפרדה
בין הכינוי שלי בפורום לבין הנושאים הנדונים ,שמע גיא בתוך עמי אני יו שב ,ואני יושב על כסא מרווח מאוד בתור בעל מפעל ,אני מפצח לפעמים ומקליד לפעמים ,במסגרת עבודתי לצערי אני נעדר רבות מהארץ ,ואין באפשרותי להתנדב למשטרה ,מה עוד שיש לי גם מילואים על הראש . אבל את מה שאני רואה ,רואים מאות אלפי אזרחים ,במו ענינו אנו חוזים במתנדבים שרואים עבירות תנועה מול עיניהם ,והם לא עושים מאומה ,יש לי הסבר לכך אבל אני לא רוצה להרגיז את ההוא ,דע לך כל זמן שהחפריות הזו בנושא תנועה תימשך האסונות ימשכו . השטות הזו שלוקחים מתנדבים במקום שוטרים מיקצועיים היא בושה וחרפה ,ואני באף מדינה לא ראיתי שוטרים מתנדבים שמחליפים שוטרים מקצועיים .מה בגלל חוסר תקציב מתפשרים על חרטא ?שוטרים מתנדבים שעובדים בעבודות רגילות לא יכולים להרשות לעצמם להגיש דוחות בעבירות קשות ולהיות מטורטרים עיי עורכי דין ממולחים ולהפסיד ימי עבודה ?50 שח זה מה שהם מקבלים על הופעה בבית משפט . מה זה הדבר הזה ?אני רוצה שוטרים מקצועיים בתנועה בכמויות ,הם יש להם זמן לבתי משפט ורק הם יכולים לעזור בנושא תאונות הדרכים ,אני לא פוסל כמובן הסברה ותעמולה תיקשורתית אין ספק שיש להם השפעה גדולה ,אבל רק שוטר תנועה מיקצועי בקבע יכול להשקיע את כול כולו אלא מאי ?גם השוטרים המקצועיים פוחדים להתעסק עם עבריינים גם תנועתיים וגם עם משפחות פשע ,כולנו רואים איך הם לא מתאמצים לעשות דוחות ,יושבים להם בניידת אולי עם שוטרת חיילת ,ואתה יודע מה ?הם צודקים בשביל המשכורת העלובה שנותנים להם אין להם מוטיבציה . ולכן כל החרטא הזו של המתנדבים שרבים מהם מוצאים הזדמנות להיפטר ממנה קצת ,לחפריות הזו אין מקום במדינה מתוקנת ואכן תמצא מתנדבים בארצות מסויימות שבגמר הלימודים הם עוזרים לילדים לחצות את הכביש וכדו. הייאוש מהמשטרה כל כך גדול שכל אזרח במדינה הזו חש בזאת ,עד שלא יגייסו שוטרים מקצועיים בכמויות תמשך ההפקרות , אבל זה בסדר המתנדב רוצה קצת אקשין ?יאללה כך את הניידת ותתעלק על דגי רקק .