חשוב ביותר!

חשוב ביותר!

לכל מי שרואה את ההודעה הזאת נא להעביר אותה ככל האפשר: בימים אלו נשלחות דוגמיות של בושם חדש ולא מוכר לתאי הדואר שלכם. אל תשתמשו בהם!. מסתבר שהדוגמיות הנ"ל מורעלות, שבעה נשים שניסו את הבושם כבר נפטרו לאחר שאותר על גופן הבושם. ככל הנראה- זה נסיון נוסף לטרור (דוגמאת מעטפות האנטרקס) וזה לא מפורסם עדיין בכדי לא ליצור בהלה. בימים הקרובים גם ישלחו אי מיילים עם ההזהרה הנ"ל. שלחו את זה לכל מי שתוכלו.

אני לא יודע

מה עלי לעשות קודם לצחוק עד שאתפקע או להשפיל את השבלולון נמרצות מישהו יכול לעזור?

אני מציעה לצחוק

לפחות זה מה שאני עשיתי כשגיליתי שקיבלתי 7 (!!!) מיילים עם ההודעה הזאת באנגלית ובעברית.

dannnnnna

New member
אני אמורה להעלב אם אףאחד לא שלח לי

את למייל? nobody caress about me.. bo ho =(

alililili

New member
לא, את דווקא אמורה...

את דווקא אמורה לשמוח שהחברים שלך חכמים מספיק לא לשלוח הודעות כאלה.

avitano

New member
אני מסכים עם זה.....

לאבא שלי יש מקורות רשמיים שאישרו את זה....

p o l i

New member
ההודעה הזאת נכונה

חוץ מדבר אחד- אף אחת עדיין לא נפטרה אבל, כן אושפזו 7 נשים שניסו את הבושם/ מוצרי קוסמטיקה

resputin

New member
שאלת היגיון קטנה,

שאולי לא תקסום בהכרח לצרכן הישראלי הרגיל אבל... למה לעזאזל להשתמש במוצרי קוסמטיקה ש"הופיעו" באורך קסם בדואר.?

לא ידעת מה איתך אבל...

רוב האנשים שמקבלים דוגמית של *כל דבר* בדואר, *חינם* מנסים מה זה הפרס החדש שהתגלגל לידהם... |

praetor

New member
אוי באמת...

רבותיי, די עם תיאוריות הקונספירציה. לא היה ולא נברא. זה סתם עוד אגדה אורבנית, כמו אלף ואחת אחרות, כמו כל ההודעות שאומרות: "יש ילדה קטנה שגוססת מסרטן. על כל העברה של הודעה זו חברת אייסיקיו תתרום דולר כדי לרפא אותה" (שזה מומצא לגמרי, אי אפשר לעקוב אחרי הודעות כאלה, וזו סתם שטות).

גיא לנץ

New member
YNet פרסמו באתר שלהם בנושא הזה

ידיעה שהמשטרה לא יודעת על זה שום דבר, או בקיצור שלא היה ולא נברא. אני, מכל הודעה כזו ב ICQ, מתעלם.

למעלה