חשוב ביותר!

BillysGirl

New member
חשוב ביותר!

סורי על ההודעה החדשה זה מש חשוב! תתיחסו לזה! ואל תפחדו מההורים הם צריכים להיות גאים בכם על הנחישות! אני אשבות אה וכן פרסמו את זה אבל לא הגיבו הרבה אז אני שוב מפרסמת ללא קישור אלי ככה תקראו.... זה לא סתם הודעת שרשרת!! זה בשביל כל התלמידים!! אולי קצת ארוך אבל בהחלט שווה קריאהה!!! תלמידים יקרים, אנו, דור העתיד של מדינת ישראל, זקוקים לזכויותינו בחזרה. מערכת החינוך פוגעת בזכויותינו והגיע הזמן להגיב על כך! אנו יכולים וצריכים להשפיע, מערכת החינוך דאגה לחוקק חוקים למען התלמיד אך לא דואגת לביצועם. ולכן אנו מציעים שבתאריך 1.3.2005 שכולנו - תלמידי ישראל נשבות ונצא במחאה! כל זאת בגלל שהמורים מזלזלים בזכויותינו, ובנוסף לזאת מקצרים את החופשים שלנו, שנים חג החנוכה מלווה בחופש, איך יתכן שמסורת ארוכת שנים תעלם? מה אחרי זה? פסח? בנוסף לכול עוברים ליום לימודים ארוך, שגוזל את שעות שקצרות גם ככה. אנו חייבים לצין שדוח ועדת דוברת אכן צודק בתחומים רבים אך יש גם מקומות שבהם הוא לא נגע. לכל אחד יש את המורה אשר לא נותן לנו לצאת לשרותים או לשתות למרות החוק אז תקופת העוגמה הזאת נגמרת עכשיו! אם אין שינוי עד ל1.3.2005 :אז רבותיי , אנו מכריזים על שביתה!!! אנו זקוקים לעזרתו של כל תלמיד במדינת ישראל. אם לא יכול שינוי עד ה-1.3.2005 לא נגיע לבית הספר, אנו זקוקים לעזרה שלכם, פרסמו את הודעה זאת בכל דרך אפשרית כולל איסיקיו מסנגר, פורומים וכמובן בבתי הספר!

נוגה62

New member
צודקת להפליא אבל חולמת בהקיץ

תראי, הכוונה יפה ונהדרת.. והייתי בשמחה משילה מעלי את הלימודים ושובתת.... אבל... אם כל הכבוד-בואי נהיה ראליסטים... ההורים לא ירשו לנו לשבות... ואם לא נגלה להם והם יגלו בעצמם-זה יהיה עוד יותר גרוע... תחשבו על רעיון אחר כי אנחנו לא מבוגרים כדי שנוכל לנהל לעצמנו את החיים מבלי לקבל נזיפות ועונשים והרצאות מפה ועד להודעה חדשה... תחשבו על רעיון אחר ושוב,-ראליסטי ואז נדבר

DreaM viSion

New member
אני מזדהה עם חלק מהטענות אבל..(!)

הניסוח של הנסיבות לא מרשים כלל וכלל,לא משכנע במידה מספקת ונורא מפוזר ולא מסודר. עכשיו...ישר ולעניין. יש לכם התנגדות? סבבה... תנו עוד סיבות מפורטות ומסודרות כדי לקבל התייחסות הולמת מקרב התלמידים ומערכת החינוך הפעילה בוועדת דוברת. להראות את הרצינות והאירגוניות של כוונותיכם. אם אתם רוצים לעשות שינוי ולהביע את הדעות שלכם,כדאי לעשות זאת בדרך יותר מתוחכמת..ובחיי עם קצת חישוב זה לא הכי מסובך בעולם. בהצלחה!

למעלה