חשוב ביותר...

חשוב ביותר...

שלום לכל חברות הפורום!! אז ככה, לראשונה התחברתי לפורום לפני חמישה ימים בערך, גיליתי את הגיים בויז ממזמן, ומיד נידלקתי עליהם.. כשניכנסתי לפורום התאהבתי בהם עוד יותר... בגלל שאני אוהבת את כל הבנות פה ואת כל הבנים (אם יש..) ואתם כמו משפחה בשבילי רציתי לספר לכם משהו אישי פרטי שלי... קוראים לי הילה ואני בת 14 עוד חודשיים.. ואני אנורקסית יש לי בעיה ואני פשוט לא יכולה לאכול.. אני בת 14 בקרוב ואני שוקלת רק 23ק"ג.. המצב שלי לא כ"כ טוב... הדבר שאני הכי אוהבת בעולם זה המשפחה שלי ו... הבויז... אני יודעת שלא ייצא לי לפגוש אותם או לדבר איתם, אני מתה שהם יחתמו לי ורציתי לבקש שתעזרו לי להתקרב ללהקה שאני הכי אוהבת בעולם... יש לי קלסר מלא מידע ופרטים עליהם, אני מתה עליהם... אני מטורפת עליהם ואני חולה, יש לי מכשיר בבטן שדרכו אני אוכלת ואני לא סובלת את החיים.. רציתי לבקש מכם עזרה : רציתי לבקש: האם תוכלו לשלוח לי בדואר חתימות מקוריות של הגיים בויז? אפילו תמורת כסף.. כי אני יעשה הכל בשביל כל דבר קטן מהם.. מקווה שאני יגשים את המשאלה שלי הרבה לפני המוות... הילה בת 14

אני קוראת ומקבלת צמרמורת........

מאחלת לך את כל הבריאות שבעולם! זה הכי חשוב... ואני לא מעריצה של הגיים בויז... אבל אני מאוד מקווה שהבנות פה יעזרו לך! אני גם במצב לא טוב מבחינת בריאות ואני מתה להגיע לשירי מימון ולא יכולה. הלואי שהחלום שלך יייתגשם! תיהיי בריאה-מכל הלב! בנות-תעזרו לה!!!

באמת כל הכבוד על האומץ.............

להיפתח ככה....אם כל מה שעובר עליי-אני לא מסוגלת להיפתח ככה. תחשבי חיובי-זה הכי חשוב. תאמיני בעצמך-יהיה בסדר,אני בטוחה! אל תישברי...אם את צריכה עידוד-אני פה בשבילך וגם באיסיקיו שלי-198212323. דברי איתי.

חח ענבר כנסי=>

כל הכבוד לך! באמת, פעם ראשונה שאת אומרת משהו נורמלי, אני מעריכה אותך על זה... ואל דאגה, הבנות של הפורום שלנו זה לא מה שאת חושבת, פה אנחנו עוזרות, תומכות ואנחנו נעזור לה בכל מה שתצטרך (כל עוד זה אפשרי)...

היי, זה לא מה שאמרתי!

אני לא אמרתי שאין לך לב!!! חח ושמתי לב שאת מצטרפת לפורום שלנו, בתור נציגות מהצד השני, מאלה שלא אוהבים את הבויז!...

להילה...

הדרך עוד ארוכה! את רק בת 14! יש לך עוד מה להספיק בחיים! ואם הגיים בויז הם התקווה שלך=>לכי איתם=> תחשבי עליהם=> תיחיי אותם! בכל דרך יש עוד איזה שביל שמסתתר! ואת תמצאי אותו! אנחנו כאן אוהבות אותך ותומכות בך בכל מה שתרצי!... *אורנית*

TOUSH

New member
הילה כל-הכבוד על האומץ שלך

לפתוח בפנינו דבר כזה...תפני אליי בפרטי ואני יעשה הכל פשוט הכל כדי שיהיה לך קשר איתם
צימרררת אותי לגמרי..מכיוון שזה הפחד הכי גדול שלי
אני גם נחשבת נורא רזה אפילו מאוד..ואני אוכלת ולא משמינה כולם קוראים לי אנורקסית בצחוק ואני לא... אני מאחלת רפואה שלמה
ושתצאי מזה הכי מהר שאת יכולה
בבקשה תשלחי הודעה פרטית
מחכה להודעה ממך
רעות-מנהלת הפורום

הילה מותק..

אני מאחלת לך הרבה אושר ובריאות בחיים... כל דבר קטן שתצתרכי רק תבקשי אוהבת אדוו'ש

chen468

New member
תכנסיי!

קודם כל כל הכבוד על האומץ!! ואיך שנפתחת!!!!!!!! באמת הבנות כאן ממש חמודות.. ואני בטוחה שהם יוכלו לעזור לך!! ואם את רוצה לדבר ולפגוש את הבויז.. יש המון מפגשי מעריצים.. ששמה מדברים איתם, הם חותמים לנו, חיבוקים, תמונות באמת שזה אחלה!! אז אין לך מה לדאג בכלל!!! ואני מאחלת לך רק בריאות, אושר!! מקווה שתחלימי!! :):)

טוב אנילא רוצה לפגוע אבל.....

איך נדע שאת באמת אנורקסית ולא סתם אומרת כדי לקבל דברים שלהם ובאמת בלי לפגוע..... זה פשוט מטריד אותי כי גם אני יכולה לכתוב דבר כזה כאילו כל אחד..... וסליחה אם פגעתי בך....

...

מה את חושבת שאני משועממת? שאני ימציא מחלות?? חס וחלילה... אני לא כזאת, ואם את רוצה תאמיני ואם לא אז לא... כל אחד ומה שהוא חושב

למעלה