חשוב בקשר לדרופשיפ

donkeyshoot

New member
חשוב בקשר לדרופשיפ

מצאתי ספק תותח שמוכן לעשות דרופ שיפ, רק הוא דורש כ30 דולר עבור המשלוח למרחק כמו המרחק שבין סין לישראל. האם זה הרבה יחסית למה שהולך בEBAY או ש30 דולר עבור מרחק כזה (סין עד ישראל) זה סביר? ועוד דבר, הוא אמר לי שאם אני בוחר לקחת את השירות דרופ שיפ שלו אז המשלוח יכול להגיע גם עד 15 ללקוח שמצאתי בEBAY, שוב, אם זה מרחק שדומה למרחק שמסין עד ישראל. מצד שני הוא גם אמר שזה יכול לקחת 7 ימים אבל זה נדיר. האם זמן כזה (7-15 יום) נחשב להרבה בEBAY ואני אצטרך בדף של המוצר להתריע על כך? תודה

donkeyshoot

New member
זה אשכרה חלום הדרופשיפ הזה לא?

אני לא חייב להזמין סחורה ואחרי זה להתקע איתה בבית במידה ואף אחד לא יזמין...או שאני מפספס פה משהו? תענו לי בבקשה אנשים אני חייב לתת לבחור ההוא תשובה

Nunatak

New member
גם יקר וגם זול.

אם הוא שוךל לך סמי טריילר אז זה זול מאד, או הוא שולח לך סוללת אצבע זה יקר. הזמן תקין.

donkeyshoot

New member
המוצרים שאני מתכוון למכור נעים בסביבות

ה100-200 דולר לכל מוצר. אז 30 דולר למשלוח לכל מקום שהמרחק ממנו לספק שווה בערך למרחק בין הספק(סין) לישראל, יהיה שווה יחסית למוצרים שאני רוצה למכור?

Nunatak

New member
תלוי, זה מסטיק בזוקה משומש או לאספנים?

העלות של המוצר כמעט ולא קשורה למחיר המשלוח.

roeeya

New member
זה תלוי במשקל ובנפח לא במחיר

כמו שאמרו לך קודם... הוא שולח בדואר רגיל או חברת בלדרות? (UPS DHL וכו')

donkeyshoot

New member
חברה כלשהי לא בדואר רגיל

אני מפחד להגיד על המוצר כי כמו שאמרו לי פה לא נהוג לספר על המוצרים שמוכרים. אבל המחיר הוא 100-200 דולר וזה לא מוצרים משומשים אלא חדשים מהניילון. בוא נגיד שמוצר כזה בחנות רגילה בארץ יעלה פי 2, באינטרנט גם יעלה ב50 אחוז לפחות יותר מהסכומים שנקבתי בהם ואני אומר את זה אחרי שבדקתי טוב טוב. יש למוצרים הללו נפח זה לא איזשהי תמונה או מפית. אז מה לפי דעתכם 30 דולר זה הרבה למשלוח?

roeeya

New member
נשמע סביר בהנחה שהוא גוזר קופון יפה

גם על המשלוח

donkeyshoot

New member
מישהו יכול להסביר לי מה הקאץ' פה?

בשיטה הזאת של הדרופשיפ אני לא מסכן אפילו שקל ..בסה"כ אני מפרסם את כל המוצרים שהספק מוכן למכור לי, אם מישהו רוצה לקנות אחד מהמוצרים, אני שולח לספק והוא שולח לקונה. אז מה בכל זאת הקאץ' פה? איך זה יכול להיות שאני בכלל לא מסכן כסף בשיטה הזאת?

tomerol

New member
יש סיכון

קודם כל, אתה חייב לבטוח בספק. אתה חייב להיות בטוח ב100% שהוא אמין. כי אם קונה באיביי ניצח מכירה ורוצה את המוצר שלו, לך תדע עכשיו אם לספק לא נגמר "במקרה" המוצר מהמחסנים. דבר שני שהוא מאוד חשוב - איכות המוצר. מוצרים דיגיטליים מסין יכולים להיות מאוד לא איכותיים, למרות מה שהספק מנסה למכור לך (Best quality וכד') - אני מציע לך שתקנה פריט אחד כזה ותראה איך האיכות.

donkeyshoot

New member
אבל מלבד זה אין פה שום סיכון מצדי?

בהתחלה חשבתי שאני צריך לייבא לארץ לפחות 20 יחידות של המוצר כי הרי רק בכמות סיטונאית מקבלים מחיר כזה נמוך ואז יש סיכוי שאני בכלל לא אסתדר עם זה ולא אדע איך לשלוח או כל מיני דברים כאלה. עם הדרופ שיפ כל העסק הזה נפתר פשוט? אני לא צריך לבצע אף שליחה? אני כנראה אקח את עצתך ואקנה מוצר אחד ואראה את האמינות שלו. אבל חוץ מזה זה ניראה לי חלומי פשוט. תודה למי שהמליץ לי ואם אתם חושבים שיש פה סיכונים אז בבקשה תגידו אותם כי אני כנראה נכנס בזה חזק עכשיו...

הסיכונים שיש:

אמינות הספק: 1) הספק לא ישלח את המוצר כלל, אבל תשלום הוא כן יקבל. 2) המוצר שהוא מציע לך והמוצר שהוא שולח בפועל שונים האחד מהשני (אולי לא במראה אבל במפרט). מול הלקוח שלך: 3) הספק לא ישלח לך טרקינג נמבר מהר, הלקוח יתעצבן ויפחד שעובדים עליו והופ...פותח דיספיוט. 4) צריך לכתוב באיביי מהיכן המוצר נשלח...יש ולקוחות שרואים סין ובורחים (בהנחה שהדרופשיפר שלך מסין). מעבר לכך, קיימים רק הסיכונים הרגילים...בהצלחה

Nunatak

New member
מס' מעקב של דואר רשום.

כששולחים בדואר רשום מקבלים מס' שאיתו אפשר לדעת איפה נמצאת החבילה ברגע נתון.

Nunatak

New member
אני עובד עם ספקים מהונג קונג.

ברגע שעבר X זמן שבו אתה עובד עם הספק ובעיית האמון כבר לא קיימת, הדבר היחיד שנשאר זה עניין המלאי. כי גם אם הוא מחזיק את המוצר במלאי באופן קבוע תמיד יכול להיות מחסור פתאומי ויקח זמן עד שהמידע הזה יגיע אליך ותוכל להפסיק למכור את המוצר עד שהוא יחזור למלאי.

למעלה