חשוב - בקשר לפרסום.

Lizz

New member
חשוב - בקשר לפרסום.

רצינו לפרסם את הפורום. עכשיו, לפרסם בתפוז לא יועיל, מאחר וזה פורום ישן ולהגיד "כן, אבל אנחנו רוצים תחיה והתחדשות" לא נשמע... זה לא יביא חברים פוטנציאליים :) ובכן, לפרסם בקרב טראנסים ישראליים למיניהם מחוץ לתפוז. ופה נכנסת הבעיה שלי - אני לא ממש מכיר כאלה מחוץ לפורום הזה :( ולכן רציתי לבקש מכם, אם אתם נמצאים בקהילה כלשהי או מכירים מישהו שיתאים לפה, בבקשה, תודיעו להם שאנחנו מנסים לחדש את ימיו העליזים והמאושרים של הפורום, תגידו שהכל פה נפלא, תגידו שכולנו אנשים חביבים (תשקרו, נו ;) )... תודה מראש!

AlphaBeta

New member
מה שקרים?

מי כאן לא חביב? אני אפוצץ אותו מכות!
סתם, צחוקים
האמת היא, שכל הטרנסקסואלים שאני מכיר שלא יודעים על הפורום הם לא דוברי עברית, אז, זה קצת בעיה
אבל אולי בכל זאת לפרסם באתר "טרנסקסואליות בישראל" (אין לי את הכתובת כאן ממש לידי כרגע)? למרות שהם בטח כבר מכירים את הפורומים האלו.

Lizz

New member
הקישור נמצא בין קישורי הפורום

(שעודכנו. יחי אני!) שאני אלך להגיד להם? להן? או האם יש כאן מישהו שנמצא שם באופן קבוע?

יש לי רעיון!

אולי אם אפשר ללכת לחנות ספרים, למשל טאואר רקורדס בעזריאלי. שיש בה סקשן של ספרי גאווה ולהכניס לספרים מן פרסומת כזאת לפורום? אולי זה יועיל? אני יודע שכנראה צריך לבקש רשות. אבל רשות אפשר לקבל. ולמה לא?
שרימפי

Lizz

New member
רעיון מעולה!!!

למה לא ראיתי אותו קודם? ושרימפי, מה אתה עושה פה? נהדר לראות אותך! בקשר לרעיון עצמו: טוב, אני כרגע מרותק למיטתי. מי רוצה לתלות מודעות?

אוקה

New member
רעיון לפרסום הפורום../images/Emo140.gif

שכל אחד מהחברים בפורום יוסיף לחתימתו - משהו בסגנון- גם אני חבר בפורום טרנסקסואליות או אפילו בצורה יותר מזמינה... אני יודעת שעשו את זה (גם אני בעבר) בפורום שנות השמונים וזה עבד יופי, הרבה מבקרים חדשים הגיעו לפורום... אז חשבתי על סיסמא כזאת- טרנסקסוא-להיות או לא להיות...הפורום הכי בתפוז.../ פורום מספר ...

למעלה