חשוב!!!! דחוף!!!!

• פותח הנושא NTL
  • פורסם בתאריך

NTL

New member
חשוב!!!! דחוף!!!!

אז ככה! קניתי מהאינטרנט את שלושת העונות הראשונות של זינה! באחת מהן לפי זכרוני היה צריך להיות הפרק האהוב עלי ביותר!!!! In Sickness and in Hell אבל... מסתבר שהוא בעונה הרביעית... ביאוס טוטאלי!!!! ואין להשיג את העונה הרביעית של זינה בDVD בכל העולם חיפשתי... ככה שאם יש פה מישהו או מישהי שמחזיק הקלטה של הפרק In Sickness and in Hell מוזמן ליצור איתי קשר באי סי קיו. אני גם הייתי רוצה להכיר קצת יותר את הנשמות הפועלות פה וכאלה. אולי שותפים למרתונים וכאלה... בכל אופן יש לי אי מאייל ויש לי אי סי קיו שמספרו הוא: 920846 כן כן זה אחלה מספר של אי סי קיו.

niv_204

New member
את יכולה למצוא את ה-DVD

בבלאקסטאר. הזמנתי מהם את כל העונות והם ממש בסדר.. http://www.blackstar.co.uk/circle/search?words=xena+DVD&go.x=6&go.y=14

NTL

New member
לא נכון...

הממ תגידי לי שזה לא שזה כן כי יש לי עוד שלוש עונות לקנות אבל... את רוצה להגיד לי שחצי עונה שם עולה 160 שח? 32 יורו? וואי! זנות!!!!!!!!!!!!! בא לי למותתתתתתתת שילמתי 2000 שח על העונות הראשונות @#@??@!?@?#!#$^%?#@
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני מרגישה כל כך טיפשהההההההההההההההה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בא לי להרוג מישהו... אני אתחיל בחתול שלי.... אני אמשיך בכל מי שיגיע לדרכי!!!!!!
אוף...

NTL

New member
אז ככה

את העונה השלישית כולה מלייזר קלאב ואת השתים הראשונות איזה שמוק אמר שהוא סידר לי אותן בניוזילנד שמוקקקקקקקקקקקק

למעלה