חשוב-דעות

חשוב-דעות

לי יש בת מצוה עוד חודש ואני עושה את הבת מצווהשל המשפחה שבוע הבא בשדות ים על החוף עכשיו זה הקטע: המשפחה מגיעה ביום שישי אוכלים והכל אז אנחנו הולכים לים וכולם רואים אותי!! רוכבת על חוף הים (יכול ליהיות בלי אוכף אבל אני לא יודעת) אנחנו שוכרים סוס מחוות דני היי שקרובה שם (זה החלום שלי לרכב על החוף בלי אוכף ובלי רסן אבל לא נראה לי שירשו-אהה כן שחכתי את השקיעה לרכב בשקיעה על חוף הים זה החלום שלי אז יגשימו לי אותו!!! אחר כך חוזרים לחדרים אוכלים וישנים בבוקר מגיעים גם כל החברים של המשפחה מרימים כוסית אוכלים קצת ואז נושעים לישוב בת שלמה ואז קבוצה אחת הולכת לרכב שעה בחוות דובי וקבוצה שניה הולכת לטעום בכזאת חצי מסעדת גבינות ואז מתחלפים חוזרים אוכלים ונוסעים לבתים!!! מה דעתכם???? מענין??? מה אתם חושבים על החוות שהזכרתי הם טובות או שכדי לנסות אחרות??? מישהו רוכב בחוות הלו??? בי בי ומזל טוב לי אני כל כך מתרגשת

וואי

איזה כיף שיחקת אותה ובקשר לשאלה אני לא ממש מכיר את חוות דובי או איך שכותבים את זה אבל אני יודע שדני- הי זו חווה טובה ד"א מזל טוב!!!!!!!

מזל טוב יפיופה שלי!!!!!

מתוקה
מזל טוב יפיפיה!
אני אוכל אותך! מתי את עושה בחווה?

אההה כן רציתי לשאול אותך.....

רוני מפסיקה להגיע בימי חמישי (את בטח יודעת את זה) אז אנחנו כולנו יכולות ביום רביעי אז זה תלוי בך!!!!! וגם היא יכולה לעבוד ביום רביעי אז זה יוצא טוב!!!! מחכה לתשובה מהירה!!!

אני עדין לא יודעת אבל נראה לי שזה..

יהיה ב26 לחודש כי זה באמת התאריך שלי וזה יוצא ביום רביעי שזה הכי נוח לבית הספר ולהורים שלי אבל עדין אני לא יודעת

נשמה- המון המון מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif

נשמע לי אחלה דבר. אני למשל עשיתי בבית אורן- וכל מי שרצה הלך לטיול על סוסים להרים, ומטיילים בהרים והכל, היה פצצה, וגם יש שם מסעדה צמודה ושם הרבה אהבו את הרעיון. הרעיון של הזה שלך פשוט מקסים. אחהל רעיון. ושוב- המון, המון המון מזל טוב! יומלדת + הגשמת חלום = אין יותר טוב מזה!! מזל טוב בובה שלי!

PiKolulo

New member
איזה טוב!

וואי זה ממש רעיון אדיר! איזה כייף לך! ואני מכירה את בת שלמה (חוות דובי) חווה ממ...*בסדר* לא יותר. ודני היי לא מכירה..בלאט : ) תהני המון המון ומזל טוב!

מזל טוב!!

ואוו איזה רעיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שיהיה לך כייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מה-זה מקנאה בך.... לא לא שמעתיח על החוות הללו...

מזל טוב נשמה שלי!!!../images/Emo25.gif

וואי, סוף סוף את מגישמה את החלום שלך אה??
טוב את מכירה אותי, אני לא יכולה להמליץ לך על חוות אבל לאחל לך מזל טוב, כן אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז תרדי עוד טיפונת עוד קצת בשביל המתח הנה הגענו אז...... מזל טוב ממיל'ה ()למרות שעדיין לא הגיע היום הגדול...), הרבה אושר, עושר וסוסים בחיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
אוהבת אותך!!!!!

animals lover

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo107.gif

איזה כיף לך!!! לפי מה שאני יודעת דני היי היא חווה טובה מאוד!!! על חוות דובי לא כל כך שמעתי עדיין.... שיהיה לך מזל טוב ויומולדת שמח!!!!!!!

למעלה