חשוב, הכי חשוב, חברת זארה מוכרת תיקים עם

חשוב, הכי חשוב, חברת זארה מוכרת תיקים עם

צלבי קרס!!! קוראת למרד צרכנים! קחו את הקישור הזה והפיצו אותו לכל המכותבים שלכם, ושהם יפיצו למכותבים שלהם, וכך הלאה וכך הלאה... אני כבר מעבירה למכותבים שלי עם הדגשה שיעבירו הלאה .... העבירו גם לפורומים שכל אחד משתתף בו,ככל שיראו זאת יותר אנשים-ככה זה יקבל תהודה גדולה יותר! וזו תגובתי שם: זוועה, מרד צרכנים!, עד סגירת חברת זארה העולמית! עלEק לא ידעו מהו הסמל.... מזלזלים באינטיליגנציה שלנו, אבל אנחנו לא פריירים, מי שזורה חול בעיננו-מקומו לא איתנו!!!! הלוואי שלא יכנסו יותר לזארה- עד סגירתה הסופית!!!!

להלן תגובתי האישית:

נשבר לי מהחרמות האלה. במקום להחרים, תדרוש תיקון. יותר קונסטרוקטיבי ויותר ערכי, ממילא. אני עומדת מתפעמת לעיתים מאנרגיית החרמות הזו של האימיילים ההיסטרים של "מהיום מחרימים את...." (כל פעם מישהו אחר). רק שכשמגיעים לצורך בחרם צרכני אמיתי - כל צדקני החרמות הטרנדיות הללו נעלמים כאילו לא היו מעולם. כשתארגן חרם על צריכת לחם עד שירדו מחירי הלחם העחיד, או חרם על רכישת עיתונים עד שיפסיקו פרסום מודעות זנות, תחזור לדבר איתי. אני לא אהיה עלה התאנה הציני על המצפון החברתי שלך. סורי. וכמובן - יתכן שדעת חברות וחברי הפורום שונה משלי

עומר247

New member
מסכים עם חנה

כל יומיים יוצאים בחרם חדש אבל על נושאים הרבה יותר גרועים לא אומרים מילה. אגב.. נדמה לי שזארה כבר היתה מעורבת בשערוריה דומה בעבר, עם מפה שמתעלמת מקיומה של ישראל.

../images/Emo31.gif, לא מסכימה עם אף מילה אחת שלך, סורי../images/Emo31.gif

במקום להזדעזע מעצם העיניין (דוקא בתור מנהלת פורום, וגם כאדם פרטי), את מנסה לגמד את העיניין מההודעה הראשונה שלך בנושא, מעבר לכך את מנסה להטיף לי למה אני לא עושה חרם על מחירי הלחם ורכישת עיתונים כי מפרסמים בהם מודעות זנות, נו באמת, מה שייך אחד לשני? אבל עצם העובדה שאנשים ראו את ההודעה שלי- אני מסתפקת בזה.

מה נהיה לכם כולכם עם ה

"דווקא כמנהלת הפורום" הזה....? ושוב התופעה המופלאה הזו, של מי שמטיפה לכולנו אבל זועקת חמד על ש"את מנסה להטיף לי"? (לא, לא ניסיתי אפילו). תשמעי, יש לי חדשה עבורך: מנהלת הפורום היא אישה נורמלית, עם אג'נדה וסיבה שהביאה אותה לנהל את הפורום. דרייב, קוראים לזה. וגם בת חווה ככולנו - עם רחמנא ליצלן דיעות משלה
וזהו, שמחירי הלחם באמת לא קשורים לזארה - זארה איזוטרית, ובגלל מחירי הלחם יש רעב אמיתי לגמרי.

אני חושבת שבמקום להתנפל היה אפשר קצת לחשוב...

באיזשהו מקום ראית שהיא אמרה שזה בסדר???? אישית, לא ראיתי שום זלזול.

למעלה