חשוב ודחוף בבקשה

TCDes

New member
חשוב ודחוף בבקשה../images/Emo53.gif

שלום לכולם בתי נמצאת בטירונות חיל אויר בבית הספר הטכני בחיפה. היתה לנו התלבטות אם בכלל כדאי לה ללכת לצבא מכיוון שהיא אנורקסית ונמצאת בטיפול נפשי אצל פסיכולוגית. היא התעקשה שכן ללכת ולא רצינו לפעול נגד רצונה אבל מאז שהיא התגייסה מצבה החמיר קשות, היא ירדה במשקל עוד יותר והלילה היא התקשרה אלינו שהיא לא יכולה יותר והיא בהתמוטטות נפשית קשה, היא בכתה בטלפון כמו שמעולם לא שמעתי אותה מכיוון שהיא בעבר לא אהבה להראות סימני חולשה כדי שלא ירחמו עליה, היא פשוט במצב חמור, היא גם אמרה לי שאם היא תצטרך לחזור לטירונות אחרי השבת היא מתכוונת להתאבד. כמובן שלא אתן לזה לקרות גם אם אצטרך לפעול נגד הצבא או בכל דרך אחרת, כי אם היא כבר הגיע למצב הזה, זה אומר שהיא מתכוונת לזה. האם יש טלפון שאליו אני יכול לפנות על מנת לדווח על מצבה לצבא כדי שיפעלו כדי לשחרר אותה? האם מישהו מכיר טלפון או אדם שאפשר לפנות אליו במקרה חרום שכזה? תודה על העזרה מראש. אב מודאג

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
קצין העיר

אב יקר, אתה מוזמן לפנות לקצין העיר בעירך. שם יש רופא תמיד, שיכול להפנות לקב"ן ולעשות כל דבר נוסף שצריך. בהצלחה!

varui

New member
קצין העיר

לא מירפאה אלא מיפקדה אצמה היא מיואשת 24 שעות אתה יכול להתקשר לשם לספר לחיילים על מצב בריאות שלך ביתך והם כבר יצרו קשר אם בסיס יפנו אותה לקב"ן

mete0ra

New member
היא מטופלת/טופלה על ידיי פסיכולוג בעבר?

אולי כדאי קודם כל לנסות לגרום לה לדבר איתו עדיף ב 4 עיניים אבל אם אי אפשר אז גם בטלפון,לנסות להרגיע אותה,לפנות בהזדמנות הראשונה לקצין העיר ולספר להם הכל! היא תצטרך כנראה לדבר עם קב"ן אטום ולכן אני ממליץ לדבר עם המפקדים ולבקש שהפגישה עם הקב"ן תהיה בנוכחות אחד ההורים,לפעמים הפגישה עם הקב"ן רק מחמירה את המצב בגלל האטימות שלהם ולכן עדיף שאחד מכם יהיה איתה למקרה שזה רק יעשה רע למקרה שהקב"ן לא עוזר, לא להשאיר אותה לבד ,קחו אותה הביתה אפילו ותנסו להפגיש אותה אם פסיגולוג אזרחי (חדר מיון או משהו פרטי) מקווה שהכל יסתדר

למעלה