חשוב !! ויואלדי שתי חצוצרות לכלי נש

חשוב !! ויואלדי שתי חצוצרות לכלי נש

אנשים זה בשביל נגן מהתזמורת שלי!!! משום ההודעה לא עולה אז תגיבו שלכם פיקולנית .... • ויואלדי שתי חצוצרות לכלי נשיפה!ו frutzke / מוזיקה קלאסית ואופרה ו√ קוראים לי אייל, אין לי מושג מה עושים בפורומים ואיך משתמשים בהם, בקיצור אני בן 14 מעיר במרכז עם תזמורת בין הטובות בארץ גם הרכב א וגם ב אפילו ש-א שלנו קצת פישל אבל עדין יש לנו את השם לטובים ביותר אחרי פ"ת. אני חצוצרן והחלטתי שאני רוצה לנגן עם עוד חצוצרן מהתזמורת שלי את הקונצ´רטו לשתי חצוצרות של ויואלדי. כדי לנגן את זה אפשר להשתמש בסימפונית שלנו שהיא לא מי יודע מה ואפשר גם לחבר עיבוד להרכב א וזה מה שעשיתי והיום סיימתי והדפסתי את הקונצ´רטו לשתי חצוצרות של אנטוניו ויואלדי בעיבוד מיוחד לתזמורת כלי נשיפה! זהו רק רציתי לבשר לכם את זה לא יותר אולי ואולי יאהבו את זה המנצח שלנו ואז אולי אפילו ננגן את זה ואני מאוד אשמח ואז אולי יפרסמו את זה אבל כל הז אשליות בטח אף אחד לא יאהב את זה אפילו שלדעתי יצא לי מאוד מוצלח! לא משנה אם זה יצליח והכל אני אשאיר עוד הודעה ואולי תוכלו לשמוע בקונצרטים של הרכבי א את הקונצ´רטו לשתי חצוצרות בעיבוד לכלי נשיפה!

שלום אלכסנדר!!!!!!!!!!!!!!!!.......

הוא עיבד אני רק כתבתי בשמו את ההודעה הכי הוא לא הצליח לעלות את ההודעה לפורום

Papageno

New member
הקונצ´רטו הנ"ל

ניגנתי את היצירה הזו לפני שנים רבות ודווקא עם תזמורת כלי נשיפה, כך שעד כמה שידוע לי כבר קיים עיבוד כזה. עלה והצלח!

למעלה