חשוב חברים חשוב חברים

שלושי

New member
חשוב חברים חשוב חברים

מישהו יכול לתת לי שירים של גיטרות חשמליות(סולו) בלי מילים אלא רק גיטרות כאלה מנגינות מחשמלות שמעבירות "צמרמורת" ששומעים אותם? זה חשוב

שלושי

New member
מקפיץ

הקפצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nery

New member
יש לי, נראה לי

Is This The Life של הקארדיאקס. טוב, אמנם יש שם קצת מילים (הלהיט הכי גדול שלהם, אגב), אבל זה זניח. אוקיי אוקיי, אז זה גם לא ממש סולו קונבנציונאלי (3 וחצי דקות של גיטרות מייללות, צווחות, בוכות, זועקות, סקסופונים, אורגן, אוה - זה תיאתרלי כמו שזה נשמע). כנראה שתבין רק אם תשמע. אם תשמע, וכדאי לך P: Cardiacs, Is this the life

אממ...

טוב, הדוגמה שעולה לי בראש עכשיו זה apostrophe של frank zappa. אני מתקשה לחשוב על שירים אינסטרומנטליים טובים. אם יהיו לי עוד, אני אחזור אליך. np: missy elliott - the rain (supa dupa fly)

HandsomeDevil

New member
porcupine tree- is not

פחות גיטרה, יותר מחשב. אבל בכל מקרה, אני אהבתי. np: porcupine tree- is not נתן לי חשק

HandsomeDevil

New member
או, כמעט שחכתי,

kittie- immortal. לא יודע עד כמה זה אלטרנטיבי, אבל יש בזה גיטרה טובה, עוד מהימים בהם פאלון ניגנה בלהקה. שווה האזנה.

asgsaf

New member
lets see

זה מה שקופץ לי עכשיו לראש mahavishnu orchestra- bird of fire santana -soul sacrefice אממ זהו np- porcupine tree- even less

the use

New member
דרים

אצלי כל יום הסלידה מהלהקה הזאת גוברת, אני כבר לא יכול לשמוע את השם שלהם וכמה שהם "מורכבים".. אבל אתה כנראה תאהב דברים שלהם. זאת להקה שכולם שם אוהבים לדפוק סולואים אז בטוח תמצא שם משהו. תשאל בפורום דרים ת´יאטר.

PORCUPINE

New member
זה תלוי...

Dream Theater הם הרבה מעבר למה שאתה "רגיל" לשמוע. אני חושב שבפורום דרים ת´יאטר יוכלו לעניין אותך בעניין. מה שכן, סולואי גיטרה - זה המקום! זו הלהקה! מדהים מה שפטרוצ´י עושה שם! אלבום טוב להתחיל - Metropolis Pt 2: Scenes from a Memory. np - Saint Etienne - Only Love Can Break Your Heart

מה מקארפרפים בתחתונים..

נתחיל מהעובדה, שבלה, הם נגנים גדולים זה נכון ושומעים את זה אצלהם. אבל זה לא ברמה של ELP, שיש לך סולו קלידים למשך שעות על גבי שעות... אגב במטרופוליס פארט 2, חות מאחד הקטעים שהוא אינסטרומנטלי.. רוק הקטעים לא כאלה ממש. ורוב הסולואים הגדולים של פטרוצ´י, ברובם הם לא עד כדי כך טכניים, כמובן שחלקים בסולו כן, אבל זה פטרוצ´י בכל זאת. הסולו בONE LAST TIME למשל הוא אחד הסולואים שלו שאני הכי אוהב, ברובו, והוא באמת לא עד כדי כך וירטואוזי... מבחינה מוזיקלית הם גדולים. ואני לא מדבר איתכם עכשיו על מורכבות, ועל הבחינות הטכניות. אני מדבר איתכם על הרגש שבמוזיקה. התחושות שהמוזיקה שלהם מכניסה בכם. וזה מה שקובע לי יותר מהרב דברים אחרים.

פף, לא הסברתי את עצמי טוב

"לא עד כדי כך וירטואוזי..." זה אידיוטי להגיד אני יודע התכוונתי שהוא לא כל כך מסובך... בכלל אפשר לדלג עעל ההודעה הזאת, לא הסברתי את עצמי טוב לדעתי

למעלה