חשוב, חשוב, חשוב, ועוד פעם - חשוב!!

מישוהית

New member
חשוב, חשוב, חשוב, ועוד פעם - חשוב!!

ב"ה חזרתי לפני שעה בערך מהחמ"ל הראש שלי קצת כואב... ככה זה כשלמעלה מ-20 טלפונים מצלצלים לך בראש במשך 7.5 שעות רצוף... מצלצלים בלי הפסקה, ועוד יש אנשים שצועקים עליך ("אתם מועצת פשע חסרי ישע!!"...), או ששעה מפלספים לך שטויות בשכל, וחושבים שאתה מודיעין... הקיצור שיגוע אבל זה חשוב... לאט לאט התחלטתי לדעת שם ת´תשובות בע"פ ועד עכשיו התקליט נשאר במוח... הוא עדיין לא התקלקל, אז אני רוצה להודיע לכם הודעה נ-ו-ר-א... חשובה!! : אז ככה החליטו היום במועצת יש"ע שחייבים ללכת על משהו רציני, משהו בסדר גודל של כפר מימון מינימום, אז קבעו הפגנה מחר בחוות השיקמים בשעה 7 בערב!! (לא ברור מה נסגר עם אנשים... הרבה שאלו אם זה בבוקר... ב-ר-ו-ר!! לפי דעתי ב-4 לפנות בוקר יותר טוב... מזה...!) אחרי ההפגנה התכנית היא ללכת לכיוון כיסופים, בתקווה שנצליח לעשות כמה שיותר, יוצאות הסעות (בתשלום) מכל הארץ, לפרטים פנו לחמ"ל יש"ע : 026211977 חשוב כל כך לבוא!! מרוב שזה חשוב אני לא יודעת איך לתאר את זה במילים!! שאפ´חד לא יבריז!!! זה הצעד האחרון הרציני שמנסים לנקוט ע"מ לנסות לעצור את הטירוף הזה! אנשים, תקשיבו, אם רוצים לעשות משהו רציני, לא לעשות מאיתנו צחוק, משהו שעשוי באמת לעזור, חשוב מ-א-ו-ד... שיבואו כמה שיותר (מקווים למאות אלפים, בשביל שתהיה אפשרות להזיז משהו). תקשיבו זה באמת חשוב, וההפגנה הזאת מתוכננת מהיום למחר... כך שקשה להצליח לפרסם את זה כל כך, לכן כל מי שמחפש לו דברים לעזור בהם, הנה יש לכם משהו מאוד חשוב לעשות - תעבירו את זה לכמה שיותר אנשים!! אם יבואו כמות קטנה זה יהיה צחוק, אין כבר קטע למשחקי שוטרים וגנבים... מנסים לארגן כוחות גדולים, שירתקו את הצבא, ושיהיה קשה לעצור אותם בגלל הכמות! בבקשה!! זה כל כך חשוב, וזאת בקשה כל כך לא מסובכת או קשה... למען עם ישראל... זאת הולכת להיות ההפגנה הכי חשובה מבין ההפגנות שנערכו עד עכשיו, וההפגנה האחרונה...! תולים בה הרבה תקוות, תעזרו שיצא מזה משהו רציני! אני לא יודעת כבר איך לבקש אני פשוט מנסה לשכנע אתכם בחשיבות העניין שתדעו שזה בערך הניסיון האחרון... אז תבינו עד כמה זה חשוב! ליל מנוחה!

miamor18

New member
בהצלחה

לצערנו או לשמחתנו זה לא יעצור שום דבר גם ככה.

כל הכבוד לעצור את הגירוש...

שכולם ילכו מיליון אנשים נביא לשם חילונים ודתיים כל מי שמתנגד

הזוי לחלוטין!!!!!

מתי יבינו כל המחכים ל"ניסים" שאולי יש מצב שהקדוש ברוך הוא דווקא מעוניין בפינוי הגוש? מתי דיברתם איתו בפעם האחרונה? זו לא קצת חוצפה מצידכם לדעת מה רצון האל?

amitbl

New member
תן להם לחיות בסרט...

אין טעם לטלטל את כוורת הדבורים בשעה כזו של הלילה...

יוֹאב

New member
מתי יבינו כל המחכים ל"ניסים"

שאולי יש מצב שאין כזה דבר "הקדוש ברוך הוא" ?

ההודעה הופנתה...

לאותם האנשים שמאמינים שיש בורא עולם. על אמונה לא ניתן להתווכח. מי שמאמין בטוח שיש. אבל גם למי שמאמין אין קשר ישיר עם הקב"ה, ולכן, גם מי שמאמין צריך חשקול היטב לפני שהוא מודיע, קבל עם ועדה, מהו רצון האלוקים. יש בהחלט סבירות גבוהה לכך שאם ההתנתקות אכן מתבצעת - זהו אכן רצון האל. שאם לא כן, האנשים המאמינים כורתים את הענף עליו הם יושבים.

יוֹאב

New member
מסכים, אבל

גם על אמונה אפשר להתווכח, מאחר וגם לאמונה חייב להיות ביסוס רציונלי כלשהו.

זה כל העניין באמונה

שלא חייב להיות לה בסיס רציונאלי. מי שמאמין - מאמין וזהו. ואין לי כל כוונה להזיז אנשים מאמונתם. רק שיחשבו עוד פעם. מה יקרה לאמונתם של כל אותם אנשים שמאמינים שרצון הבורא הוא לא להתנתק במידה ומהלך ההתנתקות יצליח? ויצליח מהבחינה הזו ששגם אם לא יהיה שלום (גם אני ריאלי) צה"ל יהיה הרבה יותר חופשי להגיב על פעילות פלסטינית לוחמנית ברצועה, מבלי לחשוש לחיי התושבים החיים בה. שלא לדבר על שיחרור כל היחידות המוצבות שם לצורך הגנה על גבולות המדינה - שזה, בעצם, יעודו של צבא ההגנה לישראל.

יוֹאב

New member
אז בעצם מה שאתה אומר זה

שסתם בא לאנשים להאמין באלוהים, אז הם מאמינים בו. זה פשוט לא נכון. (ברוב המקרים)

האמונה בכוחות עליונים בקרב כל...

בני האדם עתיקה כמו קיום המין האנושי ולא ניתן להתווכח עליה, וזה גם לא המקום. בכלל לא חשוב מה דעתי בנידון ואיני בא להעביר אנשים על אמונתם - קטונתי. הוויכוח כאן הוא לא על האמונה אלא על השימוש שעושים בה.

יוֹאב

New member
האמונה הרבה יותר חדשה

מהמין האנושי. ואני דווקא כן מתמקד באמונה עצמה. אפשר וצריך להתווכח עליה. היא פוגעת בכולנו בסופו של דבר.

יוֹאב

New member
מה לגבי חלק מהמתנחלים?

אתה לא מגדיר את זה כ"הסרת אחריות עצמית ואיבוד שליטה בשם האמונה" ? אני דווקא כן מגדיר זאת כך.

למעלה