חשוב חשוב חשוב חשוב חשוב../images/Emo168.gif~
אוקיי אנשים,
דבר ראשון בוקר טוב(הרגע התעוררתי).
דבר שני, ברוכים הבאים כל החדשים אני מקווה שתהנו פה~ למי שלא יודע אני איתמר ואני מנהל את הפורום אז עם כל בעיה, טענה, מענה או משהו תפנו אלי במסרים או באיי סי קיו 127258955. אני רוצה להזכיר שיש תקנון לפורום וכללים שלפיהם צריכים ללכת, התקנון הוא לא המצאה שלי(לפחות לא כולו), הוא המצאה של תפוז(חלקו).
כמו שבטח ראיתם בגלרייה של הפורום יש לנו תמונות והרבה מהם אך זה תמיד לא מספיק, אם יש לכם תמונות שראיתם שאין בגלרייה או שסתם בא לכם להביא תמונות שציירתם, מצאתם, אספתם, סרקתם או כל דבר אחר פשוט תעלו אותם לכאן ואני אכניס אותם לגלרייה עם איזכור שמו של מי שהביא את התמונה. טיפ: אם אתם מנסים להעלות תמונה והיא לא עולה בגלל שהקובץ גדול מדי אז תכנסו לצייר או כל תוכנת גרפיקה אחרת ותשמרו את התמונה הקיימת בפורמט JPG ואז תנסו להעלות.
הסקר, כבר 17 אנשים הצביעו על הסקר שהוספתי כאשר נפתח הפורום וזה הזמן לשנותו, אני אשנה את הסקר ביום ראשון בצהריים לכן עד אז יש לכם זמן להצביע לסקר ולרשום כאן או במסר רעיון לסקר ואת התשובות האפשריות לו.
המאמרים, בפורום שלנו אין מאמרים, אם יש לכם כישרון כתיבה ואתם יודעים על הלהקה פרטים אז אם אתם יכולים תכתבו מאמר, באיזה נושא שאתם רוצים(שקשור לדה קולינג), ואני אעלה אותו לפינת המאמרים עם איזכור שמו של הכותב.
לפורום יש צ´אט, אני בטוח שכולכם מכירים את הצ´אט החדש של תפוז וע"י לחיצה למעלה על המשפט "צ´אט דה קולינג" אתם תגיעו לצ´אט החדש ותוכלו לדבר עם אנשים אחרים שגם כמוכם, אוהבים את דה קולינג. אתם יכולים לקבוע שעה ויום בשרשור ה
ולהפגש בצ´אט(כמובן שאני גם אהיה שם).
אם אתם מנהלים פורום בתפוז אתם יכולים לפרסם אותו פה, פשוט תשרשרו תגובה לשרשור ה
הקיים עם מידע על הפורום שלכם. במידה ושרשור ה
לא קופץ אתם מוזמנים לפתוח שרשור
אחר עם לינק בתוכן ההודעה לשרשור הקודם(להודעה הראשית של שרשור
הקודם). הודעה חשובה ביותר לכל מי שפנה אלי בקשר לניהול הפורום יחד איתי כל מי שפנה אלי בנוגע לניהול הפורום ביחד איתי יודע שאת רעיון הפורום אני וכרמית(Unstoppable) העלנו, בפגישה שקבעו לנו עם תפוז רק אני יכולתי להגיע לכן אני נהייתי מנהל הפורום וכרמית לא. תפוז אמרו לי שאחרי חודש של ניהול הפורום אם הפורום באמת ישגשג ויצטרך עוד מנהל\ת אני אוכל לבחור מנהל\ת כדי שינהלו איתי את הפורום ובגלל שכרמית היא זאת שהעלתה איתי את רעיון הפורום אז החלטתי שאני אבחר בה במידה והפורום באמת יגדל(והוא גודל תודות לכם). לפני יום-יומיים כרמית הודיעה לי שהיא עמוסה וממש ממש לא יהיה לה זמן לנהל את הפורום איתי לכן במידה ואני אוכל להוסיף עוד מנהל\ת אני אבחר את המשתתף שבאמת פעיל מאוד בפורום וממש יכול לעזור לפורום(לא שהוא צריך עזרה או משהו מיוחד...). למה אני אומר את זה? בשביל שאתם תוכיחו את עצמכם במידה ואתם באמת רוצים לנהל איתי יחד את הפורום. אז להתראות אנשים, שבוע טוב, צום קל וגמר חתימה טובה, שנה הבאה בירושלים הבנויה...
אוקיי אנשים,