חשוב חשוב חשוב חשוב!!!!!!!!

חשוב חשוב חשוב חשוב!!!!!!!!

כללי זהירות בפורום ובאינטרנט: מפרסמת כאן מאמר שנכתב על ידי מנהלת פורום :"להיות הורים",אנא, 2 דקות מזמנכם, חשוב מאוד לקרוא וליישם!!!! אורית

נראה לי שהזהירות מוגזמת מדי

ברור שהאינטרנט מלא אנשים בעלי כוונות לא כל-כך טהורות, אבל בכ"ז לא צריך להגזים עם סודיות-יתר. אמנם, יש לכבד את רצונם של מי שרוצים לשמור על פרטיהם האישיים חסויים, אך מצד שני אני חושב שמרבית חברי הפורום כאן אינם חוששים למסור פרטים אישיים מינימליים כמו שמם או שם ילדיהם. האתר של אושרי מפורסם בכל הודעה של עידית, הוא הופיע גם ב"הארץ" עם הפרטים המלאים שלנו ולא נגרמה שום בעיה בעקבות כך. צריך למצוא את האיזון המתאים בין חשיפת-יתר לאי-חשיפת מידע בכלל. אני חושב שזה עניין של common sense וכמו שאומרים ב"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה": בלי פאניקה ... בברכה, עודד לוונהיים

יש משהו בדבריך...

אבל בכל זאת, אף פעם לא ניתן לדעת מי עומד מהצד השני והאם אותו אדם "אמין" ובאמת לא יעשה שימוש לרעה בפרטים שנמסרו... והיו מקרים מעולם.. אנחנו כמנהלי פורום נתקלים מידי יום בסיפורים מפחידים ומרתיעים שקרו כתוצאה מחשיפת יתר של פרטים, אז נכון שצריך למצוא את האיזון המתאים, אבל יש צורך להעלות את הנושא למודעות, כי אפילו אם אחד מאיתנו יישנה את דעתו בעקבות הודעה זו, אז היא כבר עשתה את שלה. יום טוב גם לך אורית

למעלה