חשוב! חשוב! חשוב ! תגיבו!!!

חשוב! חשוב! חשוב ! תגיבו!!! ../images/Emo124.gif

טוב אז ככה!! בקרוב מאד (בערך עוד שבוע ככה) אני פותח אתר חדש לאילתים!
יהיה בו : תוכנות , משחקים , מועדון חברים , מועדון ICQ, תמונות , הכרויות של נוער אילתי (לאילתים , ואילתיות ) בגיל 13-18 , ד"שים ( מי שרוצה לפרסם להגיד לי ) , חדשות! , פורום ( לא ננטוש את תפוז אבל) , וקישורים... תפנו אליי!! אני יפרסם תמונות , וד"שים , ומה שאתם רוצים! לבנות שרוצות להכיר בנים אילתים , וגם לבנים שרוצים להכיר אילתיות. להרשם להכרויות
או שתשלחו לי לICQ 108182685 או לאיי מייל שלי [email protected]

DreamS_HunteR

New member
זו ההודעה השניה בנושא האתר שלך..

ועדיין לא הבאת כתובת! או שתפרסם את האתר שלך כשהוא יהיה על הנט, או שאל תפרסם בכלל!!

אדם .. אבל ../images/Emo66.gif

אני צריך חומר כמו : תמונות , דש"ים , חדשות , וכול מיני דברים כאלה!.. מה אני יעלה אותו ריק?????? אם אתה יכול גם בהזדמנות הזאת לפרסם פה כמה ד"שים שאתה רוצה אני ישים באתר טוב?

DreamS_HunteR

New member
אמיר, אתה צריך לדעת כמה דברים

על בניית אתרים
קודם כל מעלים גרסאת הרצה לאתר, אחרי חודש, חודשיים אם האתר פועל טוב, אתה מוריד את ההרצה, וזה נהיה אתר מוכר ועומד יציב (הכוונה שיש לו כניסות, יש לו תוכן והכל..) אם אתה מצפה שישלחו לך עכשיו דש"ים ותפרסם אותם רק שייפתח האתר אז דבר ראשון זה לא יהיה עדכני (אין דבר שני
). וכשתעלה את האתר, יהיה עמוד ד"שים, ויהיו פרטים על שליחת דשים לאי מאייל שלך או משהו ואז העמוד יתחיל לפעול, אותו דבר עם התמונות .. ד"א יש אתר Susita.com שנותן מערכת דשים חינם, ואפשר להוסיף שם דשים אוטומטית, בלי לשלוח לך לאי מאייל, איך שמוסיפים זה מוסיף את זה לעמוד..זה יכול לעזור לך.. ויש את האתר בול bool.co.il שנותן פורומים, מגזין, מועדון אי סי קיו, טופס HTML לאי מאייל בטכנולוגיית CGI, יש שם ספר מבקרים המלצה לחבר וקאונטר (סופר כניסות). תעזר בזה.. זה, צ´או צ´או,

DreamS_HunteR

New member
לאדם פשוט יש ניסיון בבנית אתרים ../images/Emo9.gif

אם היה לי כוח הייתי בונה גם אתר.. יש לי כבר אחד, מוכן, אבל אין לי כוח להעלות אותו לרשת..יש אפילו כתובת www.m-world.up.co.il יש שם רק תמונה, אבל אולי בחופש הגדול אני יעלה אותו

TyCoon

New member
לפי דעתי..

לפי דעתי עדיף לו לעשות איך שהוא חשב ולא מערכת ד"שים.. למה אז ילדים קטנים ישימו ד"שים מכוערים ושטויות אם הוא יעשה כמו שהוא תכנן הוא לא ישים ד"שים שבעצם הם שטויות.. רק ד"שים רגילים :)
<--- חח איזה חמוד זה..

בר שריר

New member
שיווו!

שלחת לי את אותה הודעה באי סי קיו!! ז"א יש לי אותך באי סי קיו?!!? לא ידעתי מוזר!

אני בICQ שלך חצי שנה ולא ידעת??../images/Emo35.gif

אני עוד מדבר איתך מהתקופה שגיום היה דלוק עליך.. שזה מזמןןןן ממש!.. הקיצר תוסיפי ד"שים אני יפסרסם באתר תודה מראש..

למעלה