חשוב חשוב חשוב תענו בכנות...

Michael23Jordan

New member
חשוב חשוב חשוב תענו בכנות...

יש בי עוד כח.. השיר המושמע ביותר כרגע בארץ אני רוצה לפרש תשיר האם זהו שיר על פרידה? על פרידה מחבר לאחר מותו?אם יש למישהו הסבר יותר מפורט לגביי השיר הזה שיביא לי מידע חשוב. בכל אופן רייכל מוכיח כמה השילוב בין השירים של שלמה המלך להלחנה בזמנים אלו זהו שילוב מנצח! רייכל מאמין גדול בדת ובאלוהים בפרט (כמוני) לכן הוא מצליח המון המון שירים שלו זה שירים שכבר נכתבו ואפילו החדשים הם באותו סגנון. רייכל עצמו מוכיח כמה הוא מוכשר הוא ממש נחבא אל הכלים לפני זה ועכשיו הוא מתפרץ כמו יין טוב. פשוט להצדיע ליוצר ענק. רייכל עלה והצלח אני בטוח שעם השיר של דין דין באורווזיון אנחנו לוקחים מקום 1

דין דין היתה צריכה להשתתף

בקדם אירוויזיון, אבל בגלל שהיא בהריון, היא לא השתתפה. איזה חבל, אם היא הייתה משתתפת, היא הייתה זוכה במקום הראשון,ובטח עידן היה כותב לה את השיר, והשירים של עידן,זה משהו מיוחד!

Michael23Jordan

New member
כן היא באמת משהו מיוחד

אבל תוסיפו לגבי השיר יש בי עוד כח אני רוצה קצת פירוט על השיר

מזל טוב לדין דין אביב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

באמת שמתי לב שהיא נראית שמנה ... אבל מרחוק אי אפשר היה להבין שהיא בהריון ... מזל טוב ...

אני אנסה לעזור לך...

יש בי עוד כח עכשיו כשהלכת חייך לי ירח נתן את אורו בחלום והלילה כבר לא מפחדת לבד להיות וחלום הנה שוב זה אתה שנוגע אתה שבורח תדע אין לי רגע אפילו דקה לחכות והשמש היום מאירה לי לצאת אל הים הגדול יש בי עוד כח עכשיו רק תניח הכל כבר נחתם ונסלח והלב מתרפא והגשם נפסק אז חוזר שוב הריח האביב שוב מגיע ושוב זה אתה שנוגע אתה שבורח תדע אין לי רגע אפילו דקה לחכות והשמש היום מאירה לי לצאת אל הים הגדול היא אומרת שיש לה כוח, עכשיו כשהוא הלך, זה אחרי הפרידה, היא בעצם התגברה עליו, על הכאב. "אין לי רגע אפילו דקה לחכות..." היא לא מוכנה לחכות, היא המשיכה הלאה, הלב התרפא, הגשם נפסק, היא הפסיקה לבכות, לכאוב את העזיבה שלו, ושוב יש אביב, שוב הכל פורח, שוב היא חיב מחדש.

Michael23Jordan

New member
אבל היא אומרת ששוב זה אתה

זאת אומרת שלא משנה כמה כח יש לה הוא תמיד יהיה לה בזיכרון.. ככה זה אהבה קשה למחוק וזה נכון. רייכל מוכיח שוב כמה הוא מדהים

לא נראה לי..

שהיא מתאימה לאירוויזיון... גם השירים לא.. השירים יפיםם אבל לא סגנון של אירויזיון.. דעתי

מי אמר שאם היא היתה בקדם

היא הייתה שרה שירים מהפרוייקט, היא הייתה שרה שיר אחר.....

למעלה