חשוב חשוב חשוב !!!

blaumark

New member
חשוב חשוב חשוב !!!

שלום רב לכולם כידוע לכם בימים אילו הפורום נמצא בפרשת דרכים רצינית עד היום הפורום נועד למודעות הכרויות בלבד קצת השתנה עם הזמן נוצרו מפגשים והפורום התחיל לקבל אופי משלו עכשיו השאלה הגדולה רבותי וגבירותי מה קורה מהיום ??? בכדי שהפורום ימשיך לחיות ולהתקדם צריך לדעת מה אתם אנשי הפורום הייתם רוצים לראות כאן בפורום זה הזמן להגיב לכתוב לשפוך את ליבכם לטוב לרע וללא נודע רק איתכם זה יצליח אז קדימה תתחילו להקליד כל העולה על דעתכם אנחנו מחכים לכם אני אותכם וסומך עליכם

היי

ובכן, אני לא בטוח לחלוטין מה זה אומר שהפורום עובר שינוי. אבל לא נורא, אני אשטח את דעתי אף על פי כן: מאז יום העצמאות נכנסו לפורום הזה המון אנשים חדשים. ואם לא כתבו משהו, קראו והתרשמו. וכל אחד שנכנס וכתב, גם ביקש להכיר . אני יודע שהשאלה היא לא אם הפורום ימשיך או לא כי הוא ימשיך, בדבר השאלה מה תהיה מהותו אני חושב שזה תלוי במנהלים\ות. מה אני הייתי רוצה? אני עוד לא יודע. מה שאני כן יודע זה שפגישות תכופות לא משרתות אותו לטובה ולראיה, היומיים שאחרי ל"ג. אך לחזור אחורה אי אפשר. זה עדיין מקום מצויין להכיר, זה עדיין מקום להיפגש ולדעתי צריך להישמר פה סטטוס קוו, לחכות קצת ולתת לעניינים לחזור לעצמם לבד, שבועיים, בערך, ובזמן הזה על המנהלים לחשוב ולחשוב שוב מה יהיה האופי שהם רוצים להנהיג, ואני לא מדבר פה על אוטוריטה, אלא על קו כללי וזה יהיה רעיון טוב לשתף את החברים בהתלבטויות אבל לא על דפי הפורום אלא במסרים כי זה יכל ליצור פורום התלבטויות ולא פורום סינגלס. לתשומת ליבכם. אלו מחשבותיי כיף להיות פה

blaumark

New member
ניב ידידי

אני מכבד את דעותיך אבל לדעתי למנהלת הפורום כן חשוב מה אנחנו רוצים ומצפים ממנה חשוב לכתוב בפורום כדי שכולם יכלו לקרוא ולהביע את דעתם גם אם זה קצת יסית את הפורום לפחות נהיה חלק פעיל מהפורום לטוב או לרע ונידע שעשינו ניסינו ואני אפילו מאמין שזה יצליח בגדול

MemphisRaines

New member
מהו סינגל / סינגלית ../images/Emo13.gif

סינגל הוא אדם שאינו נמצא במערכת זוגית זו ההגדרה הרשמית מה הם הצרכים של סינגל ? וואוו יש המון לפעמים סתם לדבר פעמים אחרות לשתוק לפעמים להיות עם הרבה אנשים וגם לחפש זוגיות ( בכל דרך אפשרית ) האם הפרום הזה נועד רק לשמש למציאת זוגיות ? אני ממש לא בטוח אני יודע שנכול לכל המפגשים שהיו כמעט ולא היכרתי מישהי שבאמת רציתי אותה כבת זוגי ( סורי בנות
) אבל היכרתי המון חברים שנורא יכף לי להפגש עימם פעם בכמה שבועות להעביר כמה שעות של כיף לצחוק לספר להתבדח יכול להיות שבאחד המפגשים העתידיים כם אפגוש את אהבת חיי ומצד שני אני לא בא למפגשים רק כדי לחפש אותה אני בא כי האנשים נחמדים בעיני וזה פשוט כיף ולגבי הפרום מעבר לכרטיסי הביקור / מאמרים והמפגשים אני חושב שניתן לדון בו על חיי הסינגליות שלנו
כל אחד והגישה שלו שרון

אקווה

New member
מסכימה לגמרי...

בתור (וגם ביונה:)) אחת שמבקרת כאן הרבה באופן סמוי, ורק לעיתים רחוקות באופן גלוי, מסיכמה עם כל מילה שנאמרה בהודעה שמעלי. אמנם לא נכחתי באף מפגש (בגלל זה לא מצאת את בת זוגך שרון, מה אתה חושב...
), אבל נראה לי שהפורום חשוב בעיקר להתייעצויות, תמיכה וגם היכרויות מפעם לפעם, למה לא (אנחנו יכולים לנסות!!
). בכל מקרה - שיהיה רק טוב, זה הכי חשוב!

ליאן.

New member
היי אקווה..

אני חושבת שבסה"כ יש לנו פורומים להתייעצויות בנושא... כך שאין טעם ליצור הכפלה..

ליאן, זה לא נכון

יש פורום הכרויות, יש פורום אינטימיות-תמיכה, יש פורום בינו לבינה, אין פורום נוסף ל"סינגלים" שבו כאלה שהם פנויים יכולים לדבר על מה שעובר עליהם ככאלה, עם אנשים שהם כבר "מכירים"...

למעלה