חשוב חשוב חשוב

גנדלפ1

New member
חשוב חשוב חשוב

מכתב לראש הממשלה מספר ראשי מחלקות ivf הסכימו לחתום על מכתב. קיים איש קשר שיתן את המכתב באופן אישי לראש הממשלה ביום א בבקר - ולכן החשיבות. צריכים - המשימות דוררשות את כל היום ואולי גם מחר !!! אדם מאיזור המרכז שיהיה מוכן לעבור אצל הרופאים ןלהחתים אותם (כן רכב ) אדם שירכז את הטלפונים מול הרופאים במחלקות השונות ואנשים נוספים גיא

moshp

New member
דחוף דחוף דחוף - דרוש מתנדב היום!

הכי בוער כרגע: הכנו מכתב בשם המטה לראש הממשלה, באופן אישי, המסביר את התנגדותנו לקיומה של הוועדה הנוכחית שתכשיל את סיכויינו במאבק נגד הגזירות. יש לנו גורם שיוכל להעביר את המכתב אישית בתחילת השבוע לידי ראש הממשלה. אנחנו רוצים היום להחתים פיסית על המכתב את הרופאים החשובים שיוסיפו חתימתם והסכמתם למכתבנו הנ"ל. לפיכך - דרוש עכשיו בחור/ה שמוכנים לנסוע היום בין בתי החולים במרכז ולהחתים פיסית את הרופאים. זה יכול לעזור לנו מאוד - אנא הירתמו ועזרו, זה מאוד חשוב לכולנו. אנא העבירו הודעה זו לכל מי שהנכם מדברים איתו. משה - ראש המטה. פלפון שלי- 054466744

moshp

New member
דחוף - הודעה

תעצרו רגע כולכם, תעצמו עיניים, תפנימו: אם אנחנו לא עושים כאן ועכשיו מהפיכה, כמעט בוודאות שתוך 4 חודשים אנחנו נתחיל לחיות במציאות איומה שיהיה כמעט בלתי אפשרי לשנות אותה. אז מה כולכם עושים בעניין? אני לא מדבר על 15-20 איש שפעילים,וכל הכבוד לאנרגיות שמשקיעים לטובת כולנו, אני מדבר על מאות מטופלים שיושבים מאחורי הקלעים מביטים בנו באדישות, מעלים הודעות וחשים כאילו הכל סבאבה. תתעוררו. אין לנו מי שיעשה את זה בשבילנו, לא ברור לכולם????????????????? אנחנו הכנו מכתב לרה"מ שרון,שאולי יסייע לנו במיוחד, אתרנו מי שיעביר אותו אישית אליו ביום שני שבוע הבא, אז למה אף אחד לא מנסה לעזור לנו לדחוף את העגלה הזו, למה???????? אל תשלו את עצמכם. אנחנו נקרוס אם תימשך מידת הפאסיביות הזו של כולנו. אם ניפול, אנחנו, איש איש בתוך עצמו, נהא אחראים כל אחד על שלא עשינו הכל. תחשבו על זה טוב טוב כי אין בכוונתי לכתוב הודעה מעצבנת כזו כל יום. סליחה על הכעס, אך אני חייב לעורר את כולם. אנא - הקפיצו הודעה זו עד שתתעיף. מי שמוכנ/ה עכשיו לעזור להגיש את המכתב לחתימת מספר מצומצם של רופאים- או לעזור במוקד, אנא התקשרו אליי אישית, 466744-054. אל תשאירו לי מיילים, כי כרגע אין לי אפשרות לקרוא אותם. שלכם,קצת עייף אבל אופטימי, משה - ראש המטה

moshp

New member
רק לעודד אותכם

אנחנו עושים כל כך הרבה, וממש חבל אם כל זה לא יגובה בסיוע. רק להמחשה: 1. היום - כמו בכל יום כמעט - שוחחתי עם לשכת שר הבריאות (עם עוזרו המקצועי של השר), הם ראו את הכתבה אתמול בערוץ 1, וסיכמו איתי כי אנחנו מוזמנים שבוע הבא לפגישה עם שר הבריאות 2. נקבעה פגישה עם השר אולמרט. 3. נוצרו קשרים עם לוביסטים ברמה גבוהה שמוכנים לסייע, 4 מתוכננת פגישה עם חברי כנסת מהמפד"ל שבוע הבא 5. נוצר קשר עם גורם המקורב ללשכת שרון אז קדימה, להתעודד ולרוץ קדימה. משה - ראש המטה

kasa

New member
משה, אתה אומנם מאוד כועס אך לא

עונה לטלפונים, ולא עונה למסרים....
שלחתי לך מסר וגם השארתי לך הודעה. האיש שלי נמצא בת"א, והוא יוכל לקפוץ להחתים רופאים. שלחתי לך במסר את הפרטים שלנו, וגם איזה רופאים הוא יוכל להחתים, אם הביעו נכונות לכך. אתה מוזמן לחזור אליי במסר או בפלאפון.

בהמשך לדברי משה , ובניסוח קצת שונה

המבנה של מטה המאבק השתנה ומשתנה דרמטית מיום ליום גדלנו וככאלו חייבים לעבור לדפוסים של גוף גדול יותר לטוב ולרע באופן מובן עברנו למודל פירמידה ישנו הגוף של ראשות המטה מתחתיו הוקמו צוותים שעל כל צוות מופקד ראש צוות בכל צוות ישנם נושאי טיפול ואחריות שעל כל אחד מהם מופקד אחראי נושא כרגע, ואני לוקח על עצמי אחריות אדמינסיטריאלית, כל העומס מתנקז על עבר קבוצה קטנה של אנשים באופן טבעי מזהים מי הם הכי הפעילים והם מקבלים את מירב הפניות במקביל, וגם זה מכוונות טובות כמובן, ממשיכים רבים ביוזמות שלפעמים באות במקביל ליוזמות קיימות ניתן לראות את זה בא לידי ביטוי ולו ויזואלית כאן בפורום באותו עמוד יש כמה וכמה שרשראות באותו נושא לפעמים מתגלעים כאן ויכוחים שמקומם לא בחלון הראווה של הקבוצה הגדולה לוקח זמן לגוף שאינו מקצועי להפך לגוף חי ונושם ובטח שלא לגוף גדול שכזה איך כל אחד יכול לסייע 1. להמנע מויכוחים פנימיים. להעביר אותם לפסים של מסרים. ואני מפריד בין אי הסכמה שמתבטאת בשתי הודעות ונפתרת לבין שרשרת ויכוח שבו קל לראות ששני הצדדים מתבצרים בעמדותיהם. (בשלב זה, נקלעתם לויכוח כזה - שלחו אלי מסר וננסה לעשות סדר בשקט מאחורי הקלעים). 2. לבחון האם נושא שאתם רוצים להעלות מטופל בעמוד הראשון. אם כן, נא לשרשר. חבל שהרבה זמן של נועם ושלי יוקדש לשרשורים במקום ליציקת תוכן בפורום. 3. בקרוב מאוד אוכל לפרסם רשימה מסודרת של המבנה של המטה. מהם הצוותים ומה דרכי ההתקשרות אל מי שבראשם. מה הנושאים שמטופלים בכל צוות ומי הוא האחראי על כל נושא. יוזמות ופעולות יועברו אל אותם אחראים על מנת למצות את הפוטנציאל הרב שיש בקרבנו. 4. לכבד דעות של אחרים. הייחוד של משפחת הפוריות הוא דווקא בהטרוגניות שלנו. אנחנו באים ממקומות שונים, מצרכים שונים, ממגזרים שונים וכדומה. דברים שביום יום מבדילים בינינו אסור שיבדילו בתקופה זו. לכן אני מבקש שוב - המאבק שלנו לא כנגד אף אחד. המאבק שלנו הוא למעננו. ולמעננו כולל את כל משפחת הפוריות על כל גווניה. 5. אני אקפיד לעודד פתיחת שרשראות שכל תפקידן להודיע הודעות. אני מבקש שלא להגיב בשרשאות אלו אלא להשתמש בהן לקריאה בלבד. מי שיכתבו בהן יהיו רק הנושאים באחריות נושאית או צוותית. אני מניח שהגישה ברורה ומוסכמת.

המשך...

החלוקה לראשי צוותים ואחראי נושאים היא מבנית גרידא העשייה לא נעצרת ומסתכמת רק בהם יש בינינו המון אנשים שיש להם יכולות עשייה מופלאות לא רוצה לציין דוגמאות כדי לגרום עוול למי שלא אמנה מקוצר המקום אני אשמח אם כל אחד יזהה לאילו נושאים הוא מוכשר וניאות לסייע ברגע שתתפרסם רשימת כל הצוותים וכל הנושאים, נא לפנות במסר לאחראי הרלוונטי ולהציע את העזרה הקונקרטית תאמינו לי שלא יהיה אחד (זכר=נקבה) שיופנה אליו עורף, להפך אני יודע שזו תקופה קצת מבלבלת מצד אחד תנופת עשייה, רצון ונחישות ומצד שני בלבול ותחושה של חוסר צדק אנחנו לפני מספר ימים שמהווים מבחן עבור כולנו בואו ננצל את המומנטום ובו בזמן נחכה טיפה לאפשר את ההתארגנות (זה לא חוכמה להטיל גזרות בהתרעה קצרה...) לצערנו הצטרפנו לעולם מורכב שרובנו (ואני כמו כולם) לא בקיאים בו זה עולם מרתק אבל עם חוקים משלו עולם של פוליטיקאים, עיתונאים ותקשורת אז זה מתבטא בביטול מעכשיו לעכשיו של ראיון טלוויזיוני זה מתבטא בהזמנה בהתרעה אפס לראיון הסדר ייאפשר לנו להערך בצורה מיטבית יצירת מאגר מסודר ומפולח של מתראיינים יצירת אפיקי שיחה עם כל גורמי התקשורת יצירת קשרים עם גורמי הרפואה, השלטון והמימון יצירת אסטרטגיה שתייצג קונצנזוס לרוחב כל קשת הצרכים של משפחת הפוריות יצירת בסיס נתונים לשם יכולת להציג עובדות בפני כל גורם שנדרש לכך וזה רק על קצה המזלג

למעלה