חשוב: לא לשכוח שבת הבאה 26.2.05 תחרות הערבה הפתוחה 2005 ARAVA AIR SHOW כל חובבי התעופה מוזמנים.
H hifly New member 17/2/05 #1 חשוב: לא לשכוח שבת הבאה 26.2.05 תחרות הערבה הפתוחה 2005 ARAVA AIR SHOW כל חובבי התעופה מוזמנים.
M Matan103 New member 18/2/05 #8 אם היה לי איך.. הייתי בא.. שנה שעברה חברים שלי היו וראיתי גם בערוץ הספורט את התוכנית ופשוט.. התבאסתי שאני לא שם... למישהו יש מקום באוטו? חחח
אם היה לי איך.. הייתי בא.. שנה שעברה חברים שלי היו וראיתי גם בערוץ הספורט את התוכנית ופשוט.. התבאסתי שאני לא שם... למישהו יש מקום באוטו? חחח
V vitamin P New member 19/2/05 #11 אני מקווה מאוד להגיעעעעע ראיתי פרומו של זה בטלוויזיה וזה נראה ממש מגניב(מסתבר ששנה שעברה הייתה מכסחת דשא מעופפת ) אני מאוד רוצה להגיע אבל הבעיה הגדולה היא שיש מלא מבחנים החל מהשבוע הקרוב אוףףף/-:
אני מקווה מאוד להגיעעעעע ראיתי פרומו של זה בטלוויזיה וזה נראה ממש מגניב(מסתבר ששנה שעברה הייתה מכסחת דשא מעופפת ) אני מאוד רוצה להגיע אבל הבעיה הגדולה היא שיש מלא מבחנים החל מהשבוע הקרוב אוףףף/-:
S SaRgE New member 19/2/05 #12 תכננתי להשתתף השנה.. אבל אני כבר שלושה חודשים כמעט לא הטסתי... אני לא בכושר ולא התאמנתי בעע!:'( שנה הבאה
תכננתי להשתתף השנה.. אבל אני כבר שלושה חודשים כמעט לא הטסתי... אני לא בכושר ולא התאמנתי בעע!:'( שנה הבאה