חשוב לדעת, חברות יקרות

אורלי14

New member
חשוב לדעת, חברות יקרות

גלולות מניעת ההיריון עושות בנו ובגופנו שמות!!! אחרי תקופה של שנתייים של נטילת גלולות, בעקבות כאבי ראש איומים וחוסר יכולת לרדת במשקל ועוד תופעות - אמר לי האינדוקרינולוג להפסיק עם הגלולות, דבר ראשון! הפסקתי לפני שבוע, וכבר אי אפשר להשוות את ההרגשה שלי, ובעיקר, מה ששיך לכאן - את חוסר הצורך שלי באכילה מוגזמת וחוסר התיאבון שלי סתם. עד עכשיו הייתי מסוגלת להיכנס למטבח ולשכוח לצאת ממנו. להיכנס למטבח ולפתוח את כל הארונות והמקרר בזה אחר זה כדי למצוא לעצמי משהו טעים, אפילו כשהייתי בשמירה רשמית, והתפריט שלי היה מצומצם, תמיד מצאתי מה לאכול.... עכשיו אני אפילו לא זקוקה לכל מה שהדיאטנית כתבה לי בתפריט היומי, אני מסתפקת בהרבה פחות. אני גם מרגישה שהבצקות שהיו לי בגלל הגלולות מתחילות להיעלם לאט לאט. תזהרו מהכל, רק חבל שהרופאים לא אומרים לנו שום דבר!!! מקווה לראות שינויים בקרוב גם על המשקל, בריאות טובה לכולן!!!

חן123

New member
קודם כל טוב שעלית על זה

אבל לדעתי מדובר על תגובה אישית ולא בהכרח נכונה לכולן (מניסיון שונה) בכל מקרה מקווה שמעכשיו יהיה לך קל הרבה יותר

אורלי14

New member
יכול להיות שלא לכולן יהיה אותו נסיו

זה גם היגיוני... אבל זה היה הדבר הראשון שהרופא אמר לי! וכשאמרתי לו שמעניין שדווקא רופאי נשים אומרים ש"זה לא מזה" - הוא עצר רגע, חשב ואמר לי: בואי תשמעי מה אני אומר לך, בסדר? סימן שזה ידוע. כמו שרופאי ילדים תמיד אומרים שדלקות אוזניים או שלשולים או חום לא נגרמים לילד בגלל בקיעת שיניים אלא זה עלה על הטרמפ... אבל כל אמא לילד אחד יודעת פי אלף מכל רופא בעניין הזה. לא? שיהיה יום מבורך לכולן ואל תשכחנה לשתות המון המון המון!!!

בובי

New member
כל אחד צריך להיות הרופא של עצמו

וכמה שתכניסו פחות כימיקלים לגוף כך יטב לכם. ולא צריך לקבל כל מה שהרופאים אומרים כתורה משמיים אם יש בעיות לחזור ולהתעקש. אלה אם ממש אין בררה וזה קורה בד"כ במקרים נדירים

אורלי14

New member
כל הגלולות גורמות לתופעות האלו,

הבעיה שרופאי הנשים לא מזהירים כל כך ....

למעלה