חשוב להיות שמח

אני שמח שאני רוחני. אני שמח שאני כותב שירים. אני שמח שאני ממציא שפות. אני שמח שאני שר ומצייר. אני שמח שאני קורא ולומד. אני שמח שאני מדבר בשפה יפה. אני שמח שאני משנה את העולם. אני שמח שאני עוזר בפורומים באינטרנט. אני שמח שאני אדם מוסרי ועדין, אינטליגנטי וטוב. אני שמח שיש לי חברים וחברות. אני שמח שיש לי חברה שאוהבת אותי. אני שמח שאני גר במקום יפה. חבל שיש אנשים מסכנים שמציקים לי, ולכן השארתי הודעה לעו"ס שלי מתחת לדלת משרדו על האלימות וההתנהגות בכפר, ואמר שיטפל. אהיה מאושר אם סוף סוף יעזבו אותי חסרי השכל האלה.

dory30

Well-known member
מנסיון, אפשר ואף חובה למצוא רגעי שמחה גם בתקופות הקשות ביותר של החיים.

לא קשה לי בכלל. יש לי חיים טובים. זה שמתנהגים אליי בתוקפנות ובאלימות בעיה שלהם בלבד, וצריך להילחם כדי למגר את תוקפנותם כלפיי. אלחם חזק.

אני אוהב רעיונות מעניינים מבחינה ספרותית, כמו "מה אתה אוהב לעשות בזמן הפנוי" "שיהיה לך טוב" "שיהיה לך לא טוב" "אני יכול להתחיל אתך" "קשר חומרי" "אתה אמור להאמין לי". אני חושב שבעזרת כוח הדיבור אפשר לשנות את העולם. אני חושב אולי במקום להגיד דבר לא נכון, אפשר להגיד שלא רוצים לענות ושיבחר בעצמו באיזה סיפור להאמין, למשל בבית המשפט.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
אני חושב שבעזרת כוח הדיבור אפשר לשנות את העולם
משם זה מתחיל, מחשבות יוצרות מציאות. אבל צריך גם לפעול ברמה המעשית כדי שזה יקרה. לדמיין זה נחמד, לא מספיק.

יש לי גם רמה מציאותית בחיים, ובאמת צריך להיות שמח על הצלחות ועל דברים שיש במציאות. לדבר על מה שיש ולא על מה שאין. אני מנסה לשנות את העולם, ואולי אני לאט מצליח. אנשים במקומות שונים מחקים אותי ואת צורת הדיבור החכמה שלי, ואני רוכש חברים טובים יותר. צריך לחייך, לא לאיים. להיות שמח וחיובי ולא תוקפני. חשוב מאוד להימנע מלהשמיע קולות ונשיפות שלא נעימים לאנשים, אני חושב שזאת הסיבה שמכים אותי בכפר. כעיקרון לא כדאי להגיד דברים לא נכונים, כי זה יוצר אי הבנות. יותר כדאי להגיד "אני לא יכול לענות, אם אתה רוצה תאמין לי", אבל רק במקרה שברור גם לשומע שחשוב לי שיאמין.

נערך לאחרונה ב:
צריך לשוחח עם חברים על תחביבים ועל נושאים רגשיים, לדבר מאוד ברור ולעניין ובידיעה שאני לא חייב לענות על שאלה, לפתור מריבות בעזרת הסברים ולפעמים נזיפה סמכותית או תלונה, לתת הרבה אהבה ודאגה לחברים, לשמוח על יכולות ועל הצלחות וליצור אמנות בצורה מקורית ומעניינת.

נערך לאחרונה ב:
למעלה