חשוב!!!להיכססס

מרקו8

New member
חשוב!!!להיכססס

לאחרונה הובחנה שיטה חדשה אצל הבריתות הערביות שעושות יד אחת לתקיפה על מטרות שנושאות דגל ישראל..השיטה עובדת כך-הערבים מאתרים מדינה שנושאת דגל ישראל ומעבירים עליה שתי הצעות באום..להעמיד את המדינה למשפט ולהגביל נשק..לאחר מכן שההצעה עוברת המדינה מוגבלת שלושה ימים ממשחק..ואז המדינה טרף קל הם נופלים עליה וקורעים אותה..מסתבר שהבריתות הערביות עובדות במשותף..יצא לי לבחון את השיטה אצל כמה חברים שנתקפו בדיוק אותו הדבר .הצעה באום ואז תקיפה..לצערי הרב אין ביכולתנו לעשות הרבה בנדון..מסתבר שהאום לא נועד למטרת ענישה או שלום אלא לגזענות חמורה..ואני בטוח שלא יהיה שינוי בדבר הרי הערבים הם אלו שממנים את המשחק ע"י רכישה של חבילות...כאן אנחנו נכנסים לתמונה אחיי הצדיקים..כשאתם נתקלים בהצבעה נגד מדינה משלנו אל תהססו או תדחו את זה..כי בכך שאתם לא מצבעים לטובתה אתם עוזרים לאויב ואתם הבאים בתור...תפנימו אתם הבאים בתור..מה שעצוב כנראה שאני נכנסתי עכשיו לסטיסטיקה אני הבא בתור.ברגעים אלו ממש רצות עלי שתי הצבעות באום בדיוק לפי השיטה הידועה..אז אם בא לכם להשפיע כי אולי מחר יהיה תורכם זה הזמן..מספרי ההצעות הם..-אנחנו דורשים לשים בבית משפט את מנהיג המדינה sola #62532..בקשה באומות המאוחדות מספר: 806097010..והשניה-אנחנו חייבים להפסיק את המחקר נשק לא קונבנציונאלי sola #62532ומספר ההצעה 75056308 הצעתי שוחד אינני חושב שזה יעזור..אז בבקשה הצביעו נגד..בתודה דידי

koneko90

New member
../images/Emo12.gif

הובחנה שיטה? לא חושב שהם המציאו פה הגלגל, זאת אסטרגטיה ואין פה שום קשר לגזענות. או"ם הוא חלק בלתי נפרד מהמשחק וכל הכבוד להם שהם מנצלים את זה.

thesharkman

New member
אוי עוד נפגע אום בו הו...

גזענות? למה אם זה היה להפך לא היית חושב שהיינו עובדים באותה שיטה האום הוא אסטרטגיה פתח פאשיסטי ותלחם נגדם בלי האום בכל מקרה הם יפוצצו אתך

GM Alon

New member
איזה הגזמה

אם זה היה הפוך וישראלים היו שולטים במשחק היינו עושים בדיוק אותו דבר

זה לא יעזור - דווקא כדאי להצביע לערבים

דוגמא : הציעו עליי הצעה באו"ם והיה מספיק שרק שלושה אנשים מהמאיה יצביעו כנגדי וכבר היו נגדי 300 קולות. מה שאומר שלא היה לי סיכוי בעולם לעבור את ההצעה. מה שכן, הערבים שמים בדרך-כלל שוחד של 50 מיליון, משמע שעדיף להצביע להם כי בכל מקרה תפסיד את ההצבעה אבל לפחות תקח מהם את הכסף. אם אני רואה שיש נגד ישראלי 500 הצבעות ולטובתו 3 והערבי מציע כסף - עדיף להצביע לערבי. (רק במקרה שאין סיכוי לישראלי)

קיבלת ממני את שתי ההצבעות

אבל על אחת מהן בכלל אין לך סיכוי. גם לקחו ממך כסף על ההצבעות וגם היא תעבור בלי בעיה. כבר היה כדאי לקחת מהערבים.

nissimyaki

New member
בתור אחד ששרד את זה כבר פעמיים

הכי טוב זה להתייצב בכוח סביב ה 400 ככה שהחזקים שלהם יהיה להם קשה לרדת מתחת לאלפייה. הנשק הכי חשוב לדעתי הוא מסוקים ברמה הכי גבוה שיש לגרום להם נזק בתקיפות שחרור והשמד . מטוסים ברמה הכי גבוה שיש בערך שווה ל 25 אחוז מהכוח הכללי שלך וטילי הגנה אוירית בכוח של 20 אחוז מהכללי ברמה הכי גבוה שיש ( לא מומלץ רמה 20 ) . חיילים כדאי שיהיו נגד בעיטות .רכבים וארטילריה רק דמה כי הם ינקו לך הכל . אני מחזיק קצת טנקים ברמה 3 ששוה ערך ל 5 אחוז מהכוח הכללי השאר דמה . ספינות וצוללות מיותרות לחלוטין. אתה תאבד אדמה בכל מצב תתפלל שהם יתנו בך השמד ושחרור כי אם יש לך מספיק מסוקים תראה איך זה יכאב להם............. אם יש לך עולמיות תציץ מה עשו לי למדינה 4193 יאלה חגיגה אתה תשרוד זה בטוח ותתכונן לזה שזה רק אדמה והמשחק ימשיך..........

koneko90

New member
אם יש עליך החלטת הפצצה

וכוח 7 טריליון תוקף אותך, האיזון שלך לא משנה הרבה.

למעלה