חשוב לי התשובה

in stigmata

New member
חשוב לי התשובה

שם: איתי (5/12/82) שם אם: פני שם אב: ישראל הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה המסלול שלי (תקועה), האם הוא רוחני, כלומר להתקרב לאמונה (רוחניות) או לתת ל"אמת" שלי הזהות המינית, מגדרית שלי לצאת. אם יש עוד פרטים לתת תגידו.

in stigmata

New member
?

אני יודע שכל אחד כאן רוצה את תשובתו, וזה חדש שלי הפורום הזה, לא מכיר את כל המתקשרים כאן ומה כל אחד כאן מתמחה. עזרו לי בבקשה: פרטים יותר ברורים: 1) אני טרנסג'נדר שמאוד לא מסוגל להפתח 2) אדם רוחני שהתפתח מאוד ומרגיש תקוע בגלל הזהות איפה אני צריך לתת לעצמי להפתח יותר? תודה ושוב עם צריך לתת עוד פרטים תגידו

OK...איתי, (אחלה חתימה יש לך!!)../images/Emo34.gif

שים
, אין סתירה בין השניים למעשה להפך חסימתך בצ'קרה התחתונה משפיע גם על התפתחותך הרוחנית אני ממליצה ללכת לטיפול אנרגטי, משהו שמשלב הילינג ומגע... כמו כן להכות שורש..במשהו..שקשור בעשיה יצירתית..דרמה או מוסיקה..ולהתחייב..כלפי עצמך ליעדים קצרים ..גם לימודי קונוע נדמה לי..באים בחשבון תמצא במקום שבה החריגות לא תהיה חריגה ותראה שהשד לא כזה נורא בכל מקרה ברור שלא אמליץ לאיש להדחיק את נטיותיו, אני רואה עוד דברים..ופוטנצייל לדברים, אבל האמת, שמה שהייתי ממליצה לך זה להכין קמע של רונים ועליו הרון פהו..הרון הראשון בסט הרונים דומה לאות F...תכנס לרון רון וסגולותיו..ושם תמצא אותו..צייר לך אותו על חלק נחל קטן..ושא בארנק או שים ליד המיטה (ועכשיו יש לי בעיה כי כשאשלח את ההודעה ההודעה של האירוע מחר ..תרד למטה והילה טל חולה..ואני צריכה שתנעץ לי את היום הולדת לרינגו בראש העמוד..אוף..טוב אשלח אור למען הצלחת התקשור יומולדת לרינגו..תקפוץ לבקר יהיה מעניין
)

in stigmata

New member
אם מי צריך עוד לדבר ?

מהם המומחים בפורום? שיהיה לי עוד חוות דעת.

למעלה