חשוב לי לקבל את דעתכם בנושא
ותודה מראש לכל המגיבים. כתבתי את זה מהקישקע
בפורום אחר וזה בעצם וידוי אישי אמנם בקצת הומור אבל הנושא רציני ביותר, ולא הייתה התיחסות... מכיוון שזה לדעתי נושא חשוב שכולנו במוקדם או במאוחר נצטרך להתמודד איתו אני רוצה לשמוע מה אתם חושבים על זה. ושוב תודה רונית מחמאות WOW וקבוצת תמיכה כולם מכירים את אפקט או תופעת ה-wow? מי שלא, מדובר בתופעה לאחר הצלחה בפרוייקט או משימה קשה במיוחד, במקרה שלנו ירידה במשקל לאחר שכל חיינו נלחמנו בתופעה אחרת שנקראת יו-יו
כשמתחילים לראות תוצאות מתחילים להשמע בסביבתנו קריאות WOW נדהמות ומתפעלות מההישג שאליו הגענו ומיד מתחילות להשאל שאלות של איך עשית את זה, יהיו מאתנו שיגידו שעשו דיאטה או סופסוף התחילו לעשות התעמלות ויספרו בשבחה של הפעילות הגופנית משולבת הדיאטה המוצלחת, ויהיו מאתנו שיגידו בפשטות שעשו ניתוח קיצור קיבה או טבעת שמגבילה את האכילה. התגובות על האמירה הראשונה הן WOW נוסף עם בקשה לקבל את התפריט של הדיאטה המדהימה ופירוט של הפעילות הגופנית המומלצת עם קריאות לחברים הנמצאים בקרבת מקום לראות את הפלא השביעי מה שמוסיף עוד WOWים. לעומת זאת התגובות על האמירה השניה הן מעורבות אבל בעיקר שומעים את המילה אאאאאאההה בטח, הניתוח לקיצור או הגבלת קיבה נתפס בעיני הציבור כניתוח פלאים משאת נפשו של כל שמן, ניתוח ללא כל מאמץ וירידה מהירה במשקל. כל תגובה שמקבלים היא מצויינת ותורמת להמשך ההצלחה בירידה במשקל, אבל אליה וקוץ בה, גם ה-WOW הזה נפסק מתישהוא אחרי שכולם יודעים כבר שהצליח לי וראו אותי עם הבגדים החדשים והתספורת החדשה ואפילו עם החבר החדש. כך נפסקים להם ה-WOWים פתאום, אני שיודעת כמה התאמצתי להגיע ליעד הזה הבנתי שה-WOW לא ימשך לנצח למרות שיש לי צורך עצום ב-WOW על הבוקר מיד כשקמים וצריכה גם WOW לצהריים והכי WOW בערב כשיוצאים. עם המחסור ב-WOWים מתחיל רפיון נפש ויש חשש עצום לזלילות לא מבוקרות בשעות מאד מאוחרות ולאכילה לא מבוקרת של אסורים למיניהם כי האוכל נתפס בעינינו כסם מרגיע לגוף ולנפש במילים אחרות אפשר להוציא את השומן מהגוף אבל לא מהראש או שמן נשאר שמן ואז נזכרים שיש עוד הרבה אנשים כמוני שעשו בדיוק אותו דבר ומתמודדים עם הבעיה של המשקל מידי יום ובדיוק כמוני הם רוצים את ה-WOW שלהם, הם היו הראשונים שקראו לי WOW ותמיד אהיה WOW בשבילם כי רק שמן מבין לליבו של שמן אני שמנה וכנראה לצערי אשאר שמנה בראש לפחות לנצח. כדי שחלילה השומן בגוף לא יחזור והוא ישאר בתחומי הראש בלבד אני כאן חוזרת לאחר העדרות ארוכה, לתמוך וגם לקבל תמיכה כי לרדת במשקל זה קל יחסית, הקשה מכל הוא לשמור על ההישג. בברכת WOW ענקית לכולכם חברים וותיקים וחדשים המשיכו כך, בהצלחה לכולנו. רונית
ותודה מראש לכל המגיבים. כתבתי את זה מהקישקע