"חשוב לי שתדעו, זנבתונים אנחנו,

בהביבו

New member
"חשוב לי שתדעו, זנבתונים אנחנו,

" אני מודיע לכם בפומבי: הפסיקו את שיחות הצ'אט הללו ע"ג הפורום שכוללות דיבור שאינו תועם לפורום. במידה ותמשיכו כך - תחסמו! אני לא אתחיל למחוק הודעות שלכם כל יום.

בהביבו

New member
וכמובן שגם "Goldem apple"

כולל. זו הודעה אחרונה ממני בנושא. שימו לב שכל הפורום מוצף בהודעות הסתמיות שלכם.

../images/Emo46.gifאיזו חוצפה בהביבו!

אל תיתמם כי לך יש חלק בשיחות האלו, או יותר נכון בוויכוח הזה שלי,"חשוב לי שתדעו",וגולדן אפל, להזכיר לך ממי? הנה ציטוט שלך: . - Golden apple , אם יש לך משהו לומר לי על הגולש שמפרסם (בקשר לפרסום גורף בשאר הפורומים) - אשמח אם תעביר לי חומר על כך במסר/במייל ותיידע אותי על כך. תודה. מסקנה--אתה עושה פה בית משפט כאילו ש"חשוב לי שתדעו" הוא הנאשם וגולדן ה"תמים" ימסור לך ראיות על מעלליו ה"לא חוקיים" ברשת. נו באמת! רק לידיעתך, גולדן הזה היה כל כך בטוח שאני(זנבתונים),יניב(חשוב לי שתדעו) וזמרת בשם צפנת זה אותו אדם,שעושה יחצנות לעצמו, וליכלך עלינו חופשי. אז סבבה, קבענו לדבר בצאט שלושתינו כדי שיראה שאכן מדובר בשני אנשים שונים ,ואז כשהוא ראה שהוא טעה ובגדול,הוא ברח מהחדר. אין לו אפילו את האומץ להתנצל ולהגיד שהוא טעה. אז גולדן, אכלת אותה ובגדול! ואתה יודע את זה טוב טוב ,בגלל זה אתה מתחבא לך שם ופוחד להגיב.
ויניב, אם אתה כאן, אתה אחלה ואני שמחה שיצא לנו לדבר !

בהביבו

New member
אני אבהיר שוב:

אם חשבת שנפלת על הפורום הנכון ועל המנהל המתאים להתעסקויות מצד זה - טעית. כמו שדור אמר - שיחות כאלו מוזמנות לעבור לצ'אט!! לא משנה מה - תא תהרסו את מהות והמשך הפעילות הפורום. ראה בהודעה האחרונה שלי אזהרה.

למעלה