חשוב לי שתקראו (במיוחד הנוער העובד)

חשוב לי שתקראו (במיוחד הנוער העובד)

קודם כל אני חייבת להגיד שהפורום הזה ממש אבל ממש ל-א מייצג את הצופים , אולי אפילו להיפך , סתם עושה לנו שם רע ... אני חושבת שצריכים מישהו עם ניסיון ( שכבגיסט ) לנהל את הפורום . {וזה בלי לפגוע בחן , שהיא ילדה ממש חמודה אבל אני לא חושבת שיש לה את הידע והניסיון המתאים לנהל פורום לבד !} אבל הדבר שאני הכי רוצה שאתם (הנוע"ל)תפנימו זה ש :שהפורום הזה הוא דוגמא גרועה במיוחד לתנועת הצופים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [וראיתי כבר מה רשמתם בפורום שלכם על הפורום שלנו]והפורום שלנו לא אומר כלום על התנועה ! ובבקשה תאמרו את זה למפגרת שהתחילה לרשום בפורום שלכם שטויות על הפורום שלנו ונוערעובדניקים אני חייבת לציין שהפורום שלכם באמת מוצלח (וזה לא בציניות )!!! נטע

nIcKiTa

New member
אני מסכימה איתך בכל מילה

ואמרתי, שכבגיסט מנוסה, שרוצה לנהל איתי, שיגיד , אני ירעיין אותו ונראה מה יקרה

הצאתי לך כבר עזרה

ואני מתאר לעצמי שהשקט מצידך אמור לומר לי שאת לא מעוניינת?

את בטח מתכוונת אלי.

תראי, ממש לא התכוונתי לפגוע, אבל זה באמת מצחיק אותי, ואפילו מעניין מבחינה אנתרופולוגית לראות חבורה של בני נוער שמגדירים את עצמם ערכיים, מוסריים, חכמים ונאורים, מתווכחים על למה אין ויכוח! זה דבר שאני גאה להגיד שלא ראיתי בתנועה שלי...פשוט לא חסר על מה לדבר! ואגב, למה הפורום הזה הוא לא מדגם מייצג של הצופים?!? בחרו מכל שבט את האנשים שהכי אין להם מה להגיד, שמו אותם בפורום, ובעצם כל החכמים באמת נשארו בבית? דווקא הפורום הזה מבטא בצורה נהדרת את חוסר היכולת של חניכי השכבג בצופים להביע דעה מורכבת תוך הסתמכות על עובדות שלמדתם בתנועה!! מה, אין לכם דעות מורכבות? שיא הדעה שאתם יכולים להביע זה "לא לאלימות, כן לטבע, ברווז גומי"? אני בטוחה שאתם אנשים אינטיליגנטים, רק חבל שהתנועה שלכם טורחת לנוון ולעקר כל חוש ביקורת מוסרית שאתם נולדים איתה! לסרס את היכולת להגיד על משהו שהוא לא בסדר!!! אני מקווה שלא תפרשו את דברי כתקיפה. אני פשוט מקווה שביום מן הימים תבינו את הכוונה שלי, ואת העובדה שערכים אוניברסליים הם שורש כל רע בחברה הישראלית. צריך יותר מזה. לשם כך נוצרו תנועות הנוער. את העבודה שלכם עושות המפלגות.

חמודה,זה מאוד קל...

לבוא לפורום הזה כשהוא במצב ירוד,"ליזרוק" מישפטי "חוכמה",ולהעביר ביקורת על כולם....,ובכלל על כלל הצופים . מעניין איך זה שאתם",הנוער העובד והלומד",תמיד אבל תמיד "מיתעוררים" כשיש לנו(האנשים של הצופים)בעיות בפורום!,זה קטע שחזר על עצמו וחוזר על העצמו כל הזמן! חוצמזה-אם היית באה לפורום הזה בזמן שהוא היה אחלה פורום,היית יכולה ליראות שכן יש דיונים חשובים,לא תמיד אבל היו....ואת לא יכולה להגיד שליפעמים לא כייף לדבר גם על הנושאים היותר שוליים שבצופים,כי אחרי הכל לא כיף לבוא וליקרוא חומר שהוא רק על האידיאולוגיה של הצופים...אחרי הכל אני בצופים,אבל זה לא אומר שתמיד כיף לי לישמוע על מטרתינו או על כאלה דברים....באמת שאני בטוחה שרובנו כאלה...ויש כאלה שמאוד "צבועים" בקטע הזה... חוצמזה-גם כשהפורום עבד והיה מעניים וכיף להיות בו,אף פעם לא ראיתי מישהו ממכם בא ונותן איזה מילת פירגון או עידוד כל שהיא....אבל ביקורת?,תמיד היתה לכם! -אחרי הכל התנועות לא מיתחרות זו בזו כי אחרי הכל זה פחות או יותר על אותו עיקרון,אהבת ארצך,כבוד הדדי וכדומה.... אז בבקשה בפעם הבאה שאת אומרת משהו תישקלי אותו קצת יותר לעומק,ותפסיקי לחשוב שהתנועה שלך כל כך מושלמת,כי בטוח שגם לכם היו משברים,ואגב-אל תישכחי שלא את הקמת את התנועה! אבישג-אנשים העלתם לי את הסעיף!-איך לא הגבתם על זה קודם?!

למעלה