חשוב לכל לומדי וניבחני הנהיגה .
תלמיד כתב לי לפני כמה שעות וביקש את תגובתי על העובדה שנכשל במבחן מעשי
מפני שלא עקף .
אני מעביר כאן את תגובתי כלשונה .
חברים .
לי מאד חשוב שכל תלמיד שניגש למבחן יקרא את הקטע שאני כותב כאן יבין ויפנים ,
לא רק אתם שקוראים עכשיו אלה גם כאלה שעוד לא התחילו ללמוד ובבוא היום יהיו כאן בפורום.
נמאס לי לחזור על הדברים .
אם היו כאן מנהלים כמו שצריך היו לוקחים כל תגובה עניינית שלי והיו שומרים אותה ומפנים כל תלמיד
שלומד או שעומד לפני בחינה מעשית שיקרא טוב טוב מה שאני כותב . כל מילה חשובה .... כל נושא שאני כותב
עליו חשוב וכל "טיפ" יכול לעזור לכם לעבור את המבחן .
אני כותב דברים שחשובים לבוחן במבחן , אני לא בטוח שמורים מודעים לנושאים האלה מה שבטוח הוא שמסר חד משמעי
לא יוצא מהם לתלמידים לקראת מבחן.. אני רואה את זה כמעט כל מבחן ... וזה מתסכל מאד .
עד כאן הקדמה ועכשיו לגופו של עניין :
כתבתי כבר עשרות פעמים כאן : מבחן נהיגה זאת לא נהיגה רגילה , אתם לא באים להעביר 25 דקות
להתחמק מלעשות פעולות שיראו לבוחן שאתם ראויים לרישיון ולצפות שהבוחן ירחם עליכם !
זאת לא עברת תנועה לא לעקוף בסיטואציה שהבאת אבל במבחן זה בפרוש מכשיל . נקודה .
מתי כבר תבינו ותפנימו ??!!!
בוחן בא למבחן לראות נהיגה , תפקיד הבוחן לייצר מסלול שבו אפשר לראות כמה שיותר .
המבחן אומנם 25 דקות אבל נטו הוא 12-15 דקות במקרה הטוב .
אם אני לוקח את עצמי כדוגמא מסלול קלאסי שלי עובר 3-4 צמתים . יכול ויהיה מצב שבמבחן
אני לא יכול לראות כלום ב...4 הצמתים האלה כתוצאה מים של סיבות שאני לא יפרט אותם עכשיו
ויכול גם להיות שאני לא יראה משהו משמעותי בשאר המבחן ...תאמינו לי שיש לא מבחן אחד כזה ביום
ולפעמים רוב המבחנים הם כאלה ..... איך בדיוק אני יכול לקבוע תוצאה ??
ולכן כשיש הזדמנות לראות עקיפה ואתה נמנע ממנה ...גמרת את המבחן !!
כשבוחן יושב ומייצר תוצאה למבחן אירוע של הימנעות מעקיפה מקבל משקל גדול בעיקר אם המבחן התפתח
בצורה שהוא לא ראה דברים חשובים במקומות אחרים , אפילו אם הם התרחשו ללא אשמת התלמיד / הנבחן !.
היום אחד הנבחנים שבחנתי נכנס לעקיפה בכביש בין עירוני ( 100 קמ"ש ) בעקיפה אחת התערבתי 4 פעמים
אם זה מילולית ואם זה פיזית .... כשיש לי אירועים כאלה איך בדיוק אני צריך להתייחס למי שנמנע מעקיפה !!
האם זה מספיק ברור !!!???
לבוחן יש מעט זמן למבחן אפקטיבי בזמן הזה צריך לראות והרבה , לא ראה הבוחן או יותר נכון אתה התלמיד
מנעת ממנו לראות ... אתה תבוא עוד פעם לא יהיו פשרות כאן , תכניסו את זה טוב טוב לראש
תלמיד כתב לי לפני כמה שעות וביקש את תגובתי על העובדה שנכשל במבחן מעשי
מפני שלא עקף .
אני מעביר כאן את תגובתי כלשונה .
חברים .
לי מאד חשוב שכל תלמיד שניגש למבחן יקרא את הקטע שאני כותב כאן יבין ויפנים ,
לא רק אתם שקוראים עכשיו אלה גם כאלה שעוד לא התחילו ללמוד ובבוא היום יהיו כאן בפורום.
נמאס לי לחזור על הדברים .
אם היו כאן מנהלים כמו שצריך היו לוקחים כל תגובה עניינית שלי והיו שומרים אותה ומפנים כל תלמיד
שלומד או שעומד לפני בחינה מעשית שיקרא טוב טוב מה שאני כותב . כל מילה חשובה .... כל נושא שאני כותב
עליו חשוב וכל "טיפ" יכול לעזור לכם לעבור את המבחן .
אני כותב דברים שחשובים לבוחן במבחן , אני לא בטוח שמורים מודעים לנושאים האלה מה שבטוח הוא שמסר חד משמעי
לא יוצא מהם לתלמידים לקראת מבחן.. אני רואה את זה כמעט כל מבחן ... וזה מתסכל מאד .
עד כאן הקדמה ועכשיו לגופו של עניין :
כתבתי כבר עשרות פעמים כאן : מבחן נהיגה זאת לא נהיגה רגילה , אתם לא באים להעביר 25 דקות
להתחמק מלעשות פעולות שיראו לבוחן שאתם ראויים לרישיון ולצפות שהבוחן ירחם עליכם !
זאת לא עברת תנועה לא לעקוף בסיטואציה שהבאת אבל במבחן זה בפרוש מכשיל . נקודה .
מתי כבר תבינו ותפנימו ??!!!
בוחן בא למבחן לראות נהיגה , תפקיד הבוחן לייצר מסלול שבו אפשר לראות כמה שיותר .
המבחן אומנם 25 דקות אבל נטו הוא 12-15 דקות במקרה הטוב .
אם אני לוקח את עצמי כדוגמא מסלול קלאסי שלי עובר 3-4 צמתים . יכול ויהיה מצב שבמבחן
אני לא יכול לראות כלום ב...4 הצמתים האלה כתוצאה מים של סיבות שאני לא יפרט אותם עכשיו
ויכול גם להיות שאני לא יראה משהו משמעותי בשאר המבחן ...תאמינו לי שיש לא מבחן אחד כזה ביום
ולפעמים רוב המבחנים הם כאלה ..... איך בדיוק אני יכול לקבוע תוצאה ??
ולכן כשיש הזדמנות לראות עקיפה ואתה נמנע ממנה ...גמרת את המבחן !!
כשבוחן יושב ומייצר תוצאה למבחן אירוע של הימנעות מעקיפה מקבל משקל גדול בעיקר אם המבחן התפתח
בצורה שהוא לא ראה דברים חשובים במקומות אחרים , אפילו אם הם התרחשו ללא אשמת התלמיד / הנבחן !.
היום אחד הנבחנים שבחנתי נכנס לעקיפה בכביש בין עירוני ( 100 קמ"ש ) בעקיפה אחת התערבתי 4 פעמים
אם זה מילולית ואם זה פיזית .... כשיש לי אירועים כאלה איך בדיוק אני צריך להתייחס למי שנמנע מעקיפה !!
האם זה מספיק ברור !!!???
לבוחן יש מעט זמן למבחן אפקטיבי בזמן הזה צריך לראות והרבה , לא ראה הבוחן או יותר נכון אתה התלמיד
מנעת ממנו לראות ... אתה תבוא עוד פעם לא יהיו פשרות כאן , תכניסו את זה טוב טוב לראש