חשוב לכל מי שהיה ולא היה בהופעה!!

noambill

New member
חשוב לכל מי שהיה ולא היה בהופעה!!

1. היי אני חדשה.. אבל מעריצה מלפני שנה כמעט ( ; 2. ההורים שלי לא הרשו לי ללכת להופעה כי הם אמרו שמישהו על בטוח ילך משם לבי"ח אני ממש לא מתפלאת אם ט"ה לא ירצו לחזור להופיע פה!! הברבריות של האנשים שהיו שם עוברת כל גבול!!! בחיים לא הייתה להם הופעה כזאת!!! מה שאני כן יודעת זה שאנחנו צריכים להיות הרבה הרבה הרבה יותר זהירים בגישה שלנו!!! אנחנו אוהבים אותם אבל זו לא סיבה לגרום להם לא לרצות לבוא כי לפני זה היו לנו עוד צ'אנסים לגרום להם לבוא!!! 3. לא נחמד קצת לבקש עכשיו אבל.. אם למישו יש תמונות בבקשה תעלו לפורום... (= נעם..

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1809!../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה. הייתי בהופעה ומידע את יכולה לקרוא בשרשור מעלייך. תמונות אני אעלה מחר כי עכשיו אני בדרך למקלחת ולישון

never cry

New member
ברוכה הבאה..

תמונות יש באלבומים..(מנהל הפורום ביקש לא לעלות תמונות חוץ ממשחקים..-איזה צייתנית אני חח)

LiHiLuSh

New member
אני יעלה מחר ונכון באמת

הייתה ברבריות ואני צערקתי הלהם להפסיק אבל ביל וטום וגוסטב וגיוארג נורא נהנו דפקה אבל ממש הם לא הפסיקו לחיך XD

animfanatic

New member
../images/Emo45.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני מסכימה איתך לגמרי שהברבריות של המעריצים יצאה מכלל שליטה כולם יכלו להנות גם אם לא היו קרובים כל כך לבמה וזה מה שהי אצלי...ראיתי הכל מצויין, רק חבל שנאלצתי לעבור את הסיוט בכניסה כמו הרבה בנות וליפול על בנות אחרות ושאחרות יפלו עליי. אני בטוחה שהלהקה תגיע שוב להופעה וזו לא ההופעה היחידה אנשים סתם נלחצים כי ברגע שיש היענות רבה מן הסתם יחזרו להופיע שוב... אני גם מקווה שכל הבלגן שהיה וההתנהגות שהייתה שם לא תשפיע על החזרה שלהם לכאן. אני מקווה שמה שקרה שם לא יוציא את הארץ שלנו באור לא יפה. בסה"כ ההופעה הייתה מדהימה הבנים נראו ממש מעולה, האווירה הייתה פיצוץ כשהם התחילו לשיר וכולם שיתפו פעולה...אין מילים...הם היו גדולים. תמונות אני יעלה בהזדמנות וגם סירטונים... חחח....כשנסעתי לכיוון הבית ראיתי את הוואן שלהם ממתין ברמזור והצלחתי לראות רק את ביל כי נסענו ועד שקלטתי שזה הם היה כבר מאוחר לעשות פרסה...באסה

rocket

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo9.gif

לגבי תמונות - אני מאמינה כי נפתח אלבום בפורום ולשם יועלו כל התמונות שחברי הפורום צילמו בהופעה. תהני בפורום !

Tsubasa Yume

New member
היי

אני לא חושבת שאת צודקת! לפי דעתי טוקיו הוטל ממש אהבו ת'הופעה! קיבלו אותם ממש יפה!! והם לא ציפו לכזאת קבלת פנים! ואני ממש גאה גם במעריצים אפילו שהם ממש השתגעו אבל אפשר להבין אותם כי גם אני השתגעתי בידיוק כמוהם! ואני אישית חשבתי שהמעריצים ישירו רק ת'שיר monsoon וזהו! אבל זה היה כל כך מגניב שרוב הקהל ידע את כל השירים ושרו יחד עם ביל שזה היה פשוט מדהים!!!! וביל חייך וראו על הפנים שלו שהוא מבסוט ושמח! במיוחד כי אני ההיתי בשורות הראשונות וראיתי את טום ואת ביל ממש שמחים מהופעה ומהקהל כי הקהל שיתף פעולה!!!! ובטוח הם לא ידעו שיש אנשים שכל כך אוהבים אותם ויודעים את השירים שלהם כל כך טוב כמו אתמול בהופעה! וביכלל ההופעה הייתה נהדרת מהממת פשוט משגעת!!!! אני ממש שמחה שנסעתי לשם ואני בטוחה שלטוקיו הוטל יש מצב רוח טוב לנסוע מפה! כי שום דבר לא נהרס שם! חוץ מי כמה אנשים שנפגעו ונפצעו... שזה ממש חבל... אבל כשה התחילה ההוופעה זה היה שווה את זה! במיוחד ליראות את טום ואת ביל ואת כל חבריי הלהקה במציאות ולא מאחוריי מסך מחשב\טלויזיה. ואני בטוחה ויודעת שטוקיו הוטל שמחים כי הייתה אחלה של הופעה ואחלה של קהל שהשתגע יחד עם הלהקה. ואני חדשה פה^^ ההיתי חייבת להיכנס לפורום טוקיו הוטל אחריי ההופעה. =]

למעלה