חשוב!!!! לכל תושבי איזור חיפה!

פז 1000

New member
חשוב!!!! לכל תושבי איזור חיפה!

כל אלה שגרות בצפון-איזור חיפה (הודעה זאת מופנת אליכם). קרני (עוד מעט תדעו מי זאת) הולכת לקיים בחיפה מפגשון קטנטן שבו היא תמכור דברים של טוקיו הוטל (קפוצונים, חולצות, דסקיות, תיקים ועוד…) זה ממש לא עבודת יד! היא מזמינה הכל מחו"ל, קיצר אני (פז) מייחצנת ומארגנת את המפגש הזה! ככה שכל בעיה קטנה לפנות אלי. פרטיי המפגש: יתקיים בחיפה, בתאריך 21.11.07 [יום רביעי] משעה 15:00 ועד השעה 18:30. מפגשון המכירה יערך בחניון של קניון "קסטרא", הסמוך לקניון "חיפה", כל המעריצות יתאספו בתחנת הדלק הסמוכה לקניון חיפה (מקום בולט שניתן למצוא), ומשם אני ועוד ילדה ניקח אתכם לאזור המכירה בקניון "קסטרא". - הודעה חשוב לכל הבאות למפגשון המכירה בחיפה: נא ליצור קשר איתי באיסיקיו או בפלאפון (כתוב בסוף הדף) ותתנו לי את הפרטים הבאים: שם: טלפון: ישוב: הזמנה: • ככה קרני תוכל לדעת כמה סחורה להזמין שלא יחסר כמובן. אל תדאגו אני לוקחת בחשבון שלא כל הבנות יתנו לי את הפרטים שלהם-אבל תשתדלו ! זה רק לטובתכם. כדי שלא יחסר בטעות. אנחנו לא רוצות לאכזב אתכם. מקווה שהבנתם הכל...פז.. פלאפון: 0545703036 איסיקיו: 195515269

Leb Die Sekunde

New member
פתחת 5 הודעות על זה.. הבנו מי שחיפה יצור איתך

קשר סבבה? אבל די לפתוח הודעות חדשות

Simple Dani

New member
לא מגעילים..../images/Emo12.gif

ביקשנו יפה. כי את מעמיסה על הפורום גג תפתחי הודעה אחת. ותכתבי בה את הכל אבל פתחת 5 אבל עדיף לנצל"ש

Leb Die Sekunde

New member
לא ניסיתי להתקיף אותך..

רק אמרתי שכנראה הילדים שמאזור חיפה לא כרגע בפורום זה הכל ואני בטוחה שיראו את ההודעה שלך גם את ההודעה הראשונה שכתבתי ולא רק את החמישית אממ את יכולה לנצלש שלושים פעם.. אבל לנצלש חחח לא יעזור הודעה חדשה כי היא תרד למטה מהשרשורים הארוכיםם וזהו לא באתי להתריף או משו
סליחה עם חשבת שנתפלתי אלייך רק ניסיתי לעזור לפורום כי הפורום ממש עמוס ואי אפשר לעקוב כבר

מי מגעיל? אנחנו לא פתחנו חמישים אלף הודעות..

ואף אחד לא היה מגעיל אלייך, אנשים הסבירו לך

Tsuf love Bill

New member
אי אפשר לעשות את זה במרכז אולי ?

ככה הכי טוב למיש גר בנגב&מרכז&צפון ! כי אם זה דברים שווים, אז כדאי לעשות את זה במקום שנוח לרוב.........[= תחשבו על זה, ותודיעו ללי ! תודה[=

פז 1000

New member
יש כמה מפגשים בכל מיני מקומות בארץ

יש אחד בחיפה, אחד באשדוד, בירושליים, ובלוד תבואי למה שהכי קרוב אלייך

למעלה