חשוב לשים

מושיק20

New member
חשוב לשים ../images/Emo23.gif

למי שעוד לא יודע.... מכירת כרטיסים להופעה בקיסריה החלה
המחירים: מתחיל ב- 75 ש"ח שורות אחרונות מתקדם ל- 79 ש"ח עולה ל- 119 ש"ח ביציאה (קרוב לאורקסטרה) מטפס ל- 159 ש"ח (לפני האורקסטרה) ו.... 199 ש"ח באורקסטרה
(מומלץ)
למעריצים שמורה שורה 3 באורקסטרה
כל הקודם זוכה
אפשריות לתשלום
: דרך משרד AG הפקות ברחוב: לבנדה 18 ת"א. או דרך הטלפון 03-5370377 באמצעות כרטיס אשראי. אופציה נוספת: דרך הדרן 03-5279797

אההההההההההההההה????

200 שקללללל??????? טוב שלא אמרו 500 פייייי לא הגזימו חחחחחחחחחחחח האבי הזה עושה שחיטה בואנההה!!!!! מה הוא עושה עם כל הכסף הזההה?????? לפחות שייקנה לעצמו חולצההההה מזההה כל הזמן תמיד עם אותה חולצה שחורה קצרהההההההההה!!! חחחחחחח בואנהההההה חחח לא באתי להעליב אבל רציני זה שחיטהההה!! אני יינסה להשיג כרטיסים במהירות האפשרית! אני רוצה כמה שאפשר להיות ליד הבמה אבל במרחק...ייצאו לי האוזנים מכל הרעש....אז עדיף באמצע מה רע...!! בכל מקרה נקח שורה 6 (מספר יפה לא?) מספר מזל בקיצור!! אני יינסה להתקשר שבוע הבא!!..

Music4Life

New member
הרגת אותי שירן!!

בקשר לאבי מה לאמרת...חחחחח....אבל די לא יפה! 20 שקל מותק זה מוצדק! תחשבי על זה: זאת לא הופעת חרטה, זו הופעה מושקעת באמת, עם רקדנים, תפאורה יפה, נגנים...וכן, כל זה עולה. חוץ מזה, ששרית חדד לידיתך מאד מצליחה וכמה שאומן מצליח יותר, ככה מחיר הכרטיס עולה. ומה? לא תשלמי 200 שקל בשביל לראות את שרית, וזה עוד פעם בשנה??? הגזמת.

סבבה תהנו תצחקו על חשבוני

אבל רציני זה מוגזם!! יש כאלה שאין להם כסף!!..והם באמת רוצים ללכת להופעה! אפילו 75 שקל זה יקר בשבילהם!! (כמובן לא בשבילי) אבל רק קראתי 200 שקל השערות שביידים שלי עמדווו!! חחח חבר'ה זה לא צחוק! יש כאלה שאין להם אפילו את ה-75 שקל הזה!! ואני לא מדברת עליי!! והנה יש הופעה מטעם אורנג הכניסה חינם...שרית חדד מופיעה שם...שם אפשר להיכנס חינם ולהנות מההופעה שלה!..אבל בן אדם 200 שקל?? זה לא צחוקקק!! ועוד דוגמא...קצת מצחיקה אבל צינו' אלא ששרים תשיר "בואו נשנה" אמרו במבוקשים היום שהם עושים הופעה והכניסה אליו בתור התחלההההה...5 שקל...קצת מצחיק אבל יפה! כל הכבוד להם!!...אני יודעת שזאתי לא ממש דוגמא נכון ששרית מצליחה הכל טוב ויפה אבל המחיר באמת עושה את שלו!!

Music4Life

New member
ושוב, על השקעה מגיע יותר כסף...

יקר לך? יש שורות אחוריות יותר שהמחיר נמוך יותר.. נכון שיש אנשים שאין להם כסף אבל ההופעה הזאת מושקעת רצח, היא יכולה להיות בחינם מותק.... זה מוצדק לדעתי.

אזזז שלא תשקיע חחחחח

ולא זה לא יקר לי!!...אני שבוע הבא מתקשרת ב"ה! להזמין כרטיסים לשורה מספר 6....!!!!! מי יודע אולי נראה אתכם...תעשו באלגאן...חחחח..אני יבוא עם בת דודה שלי....היא שרופה מתה על שרית!!... בקיצור תעשו שמח...!

Music4Life

New member
אחלה נראה אותך...שתדעי...

בשורה 3 יהיו כללללללללללללללל המעריצים!!!! כולם! תבואי להגיד שלום :)

חן חמי

New member
לא רצית להעליב

אבל בהחלט הצלחת... אל תשפטי. כאילו אבי לוקח את כל הכסף! באמת! כל הופעה בקיסריה היא במחיר הזה!

Music4Life

New member
נכון, הכסף לא רק הולך לאבי...

זאת לא היתה הכוונה שלה אבל לא חשוב...

למעלה