חשוב מאד

ע מ ר

New member
חשוב מאד

שלום אני מעונין בכתבות האימייל של אחד מחברי הלהקה בכדי לבקש ממנו אישור לכתוב את מילות השירים באתר שאני מקים אם יש מישהו בפורום שיכול לעזור לי אני ישמח אייסי:169595411 אימייל:[email protected] תודה עמר

אפרופו אישור...

חן יש לך רשות לפרסם פה את מילות השירים? כי זה זכויות יוצרים וכל זה...

כן... ../images/Emo168.gif

גם חברי ההלהקה עיינו כאן כמה פעמים ולא אמרו כלום... וזה גם לא בדיוק זכויות יוצרים... כל עוד שאני גם רושם מי כתב את השיר והלחין וכל זה...

בואר

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

הם היו כאן?!?!?!?!?!? ולא אמרו כלום?!?!?!?!?!?!?!?!?

הם ../images/Emo168.gif

אני יודע שפיטר היה כאן, כי הוא קודם כל תמיד אומר שהוא קורא את ההודעות של המעריצים בפורומים השונים.... ולא זוכר איפה, אבל פעם קראתי שהוא גם היה כאן..., וגם בדיוק אחרי ששלחתי לו יום אחד אימייל כדי שיבקר כאן... בדיוק יום למחרת היה כאן מישהו שהגיב בשם פיטר, או פיטר 1 או משהו כזה.... ובתחלס אני יודע שכל עוד שאני כותב מי כתב את השיר, ומי הלחין אותו, זה לא נחשב לגניבת זכויות יוצרים, כי לא עשיתי עם זה כלום. זה כמעט ובדיוק כמו שעכשיו מישהו כאן ישאל מה המילים של "פצעים ונשיקות" לדוגמא...

the king 25983

New member
אני לא יודע מה החוק אומר על ../images/Emo66.gif

זה אבל זה אפילו לטובתם כי זה מפרסם אותם...

חוץ מזה... ../images/Emo168.gif

שגם הנהלת הפורומים, שהם גם אחראים על כל העניין הזה של גניבת זכויות וכל זה..., הם אני חושב כל שבוע בודקים כל פורום ופורום.... ועד עכשיו לא אמרו לנו כלום
זה אומר שהכל תקין

הנחות...

היא אם כל הפאשלות למרות שגם אני חושב שזה לא הפרת זכויות יוצרים, אתה צריך לבדוק את זה כי זה באחריותך ואגב אם אני כבר פה איך קוראים לשיר שמוניקה שרו באולפן ליגת האלופות? השיר הראשון

בואר

New member
מממ...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

זה לא נראה לי היה באמת פיטר... לא נראה לי הגיוני...

ע מ ר

New member
לחן

חן שלום אני מבקש אם אתה יכול לעזור לי לברר אם אני יכול לפרסם מילים לשירים דבר שני אם מותר גם בלי אז תודיע לי תודה אייסי:169595411 אימייל:shavit2cabri.org.il עמר

למעלה