חשוב מאוד - בקשר לכולכם

Tree eater

New member
חשוב מאוד - בקשר לכולכם

שלום לכולם. אני רוצה שפעם אחת מישהו יסביר לי למה אתה לא מראים לעולם את כל הדברים שמאגים, דרואידים וויקאנים יכולים לעשות? אם הדבר אמיתי, לא הייתם רוצים הכרה מסוימת? שיהיו יותר כמוכם? או לפחות שלא יתייחסו אליכם כמו משוגעים? אין כוונה לפגוע, פשוט אני מנסה להבין אותכם.

Dia Leoghann

New member
זה דווקא לא כל-כך חשוב...

מה בדיוק דרואידים ווויקנים יכולים לעשות?

Tree eater

New member
השאלה שלי בדיוק

מה הם כן יכולים לעשות? ולמה הם מאמינים בזה?

gwizard

New member
למה אנשים מאמינים ?

למה יהודי מאמין באלוהים ? נוצרי בישו ? מוסלמי באללה ? וויקאני באל ואלה ? האם להאמין - פירושו להיות מסוגל "לעשות" משהו ? האם להיות מסוגל "לעשות" משהו - פירושו להאמין ? אם תוכל לענות על שאלות אלו, תדע את התשובה לשאלות ששאלת.

Tree eater

New member
ציפיתי לתגובה מתחכמת, אני שמח שהיא

הגיעה. היהודים מאמינים באלוהים בגלל שהם מאמינים שהוא עשה דברים מוחשיים. כנ"ל לגבי ישו. במה הדרואידים מאמינים? אני לא ממש בקיא בנושא.

gwizard

New member
אתה שאלת 2 שאלות.

1. למה מאמינים. 2. מה דרואידים יודעים לעשות. על אחד (כמו כל יהודי טוב LOL) עניתי בשאלה. על השני אני לא יכול לענות כי אני לא דרואיד. מכוון שרשמת שיהודים מאמינים באלוהים כי הוא "עושה דברים", יש לי שאלה בשבילך...מה בדיוק הוא עושה ?

Tree eater

New member
לא הבנת.

אני אומר שהיהודים מאמינים באלוהים בגלל שהם מאמינים שהוא עשה דברים מוחשיים כלשהם בעבר. הוא עשה את עשר המכות. הביא עונשים על העם(לא מוחשי במידה מסוימת, אבל עדיין אפשר להביא כדוגמה). אני אתאיסט, ואני לא מאמין באלוהים. את האמונה ב"אלוהים" הרגיל אני מבין, יכול להבין ברמה מסוימת של חשיבה. את האמונה הדרואידית והויקאנית, כפי שקראתי בפורום, אני לא מסוגל להבין.

gwizard

New member
הבנתי

אז הנה לך משהו לטעום
מאמר בנושא וויקה שוב, בנוגע לדרואידים אני לא מבין גדול, אבל בנוגע לוויקה - תקרא את המאמר ותשאל ספציפית. אלון.

Dia Leoghann

New member
איזו תשובה אתה מחפש?

מה אתה חושב שדרואידים יכולים לעשות? אם אתה מצפה שאני אספר לך שאני יכול להפליץ כדורי אש מפי הטבעת ולירות ברקים מהאוזניים - אז לא אני לא יכול. דרואיד יכול לעשות כל דבר שכל אדם שלמד והעמיק בתחומים שמעניינים אותו יכול לעשות. אין לדרואיד שום כוחות על או כוחות מאגיים מיוחדים. הם פשוט אנשים עם אמונה מסויימת. זה הכל. אם תלמד ריפוי באמצעות צמחים (צמחי מרפא) תצליח בעבודתך בדיוק כמוני, גם בלי להיות דרואיד. אם תלמד היסטוריה, תצליח בדיוק כמוני גם בלי להיות דרואיד, וכן הלאה וכן הלאה. בקשר לאמונה של הדרואידים אני לא יכול לענות לך ברגל אחת. אתה מוזמן להכנס למאמרי הפורום ולקרוא את כל המאמרים שכתבתי (לא רק תחת הקטגוריה של דרואידיות) כי מבחינתי הם כולם קשורים לאמונה שלי. אתה יכול גם ללכת לאתר שלי celticaisrael.cjb.net

gwizard

New member
יאללה

אם אתה מצפה שאני אספר לך שאני יכול להפליץ כדורי אש מפי הטבעת ולירות ברקים מהאוזניים - אז לא אני לא יכול. יאללה איתך, הייתי בטוח שאתה יכול את זה !!! עכשיו ביעסת אותי
LOL

Tree eater

New member
תודה רבה שהגבתם.

אני שוב רוצה להדגיש, אין לי כוונה לפגוע. אני אף פעם לא מזלזל באמונות של אנשים. אבל לפעמים, למרות שזה לא תפקידי, אני רוצה גם להבין אותן.

למעלה