חשוב מאוד!!!זוועה אמיתית!!! עורו!!!

dave82

New member
חשוב מאוד!!!זוועה אמיתית!!! עורו!!!

זוועה בצפון קוריאה :רצח, כפייה, מחנות ותאי גזים!!!!!!!!!!!!!! http://www.korea-lo-lishtok.com אנא כנסו והעבירו לכל מכריכם. לכשתתקיימנה הפגנות באיזור מגוריכם [לאו דוקא] אנא השתדלו להופיע... ביום רביעי ה28 לאפריל בכיכר רבין בשעה 15:30הפגנה למען זכויות האדם ובפרט בצפון קוריאה!! באותו יום מתוכננות הפגנות בכל רחבי העולם!! זה נושא חשוב מאין כמוהו אנא אל תישארו אדישים, תנו דרור להומניות שבכם ולמצפונכם וניקטו עמדה!!!

cobainos

New member
צ'ייי...זה ישן חבוב

איפה העולם היה כשהמיתו יהודים בתאי גזים?סתם סתם..לא קשור בכלל... אבל עזוב להפגין נגדם יש להם אטום אחושרמוטה...

cobainos

New member
כמו בשואה.

רק שכאן זה בהיקף קטן הרבה יותר,ובארץ עושים,תכנסי לאתר הזה שהם מפרסמים. מה לעשות שזאת מדינה סגורה ומסוגרת

Hii BiTcH

New member
ואחרי זה אנחנו אומרים

"שישים מיליון יהודים מתו ואפחד לא ראה? לא עשה כלום??" זה עוד יגדל מה שהולך שם ואפחד לא עושה כלום

amickyaa

New member
אני הייתי בגבול בין צפון קוריאה..

לדרום קוריאה........הדרומיים משותקים מפחד........ כשהתקרבנו לגבול,צעקו עלינו להתרחק מיד אחרת יורים בנו..... הזהירו אותנו מראש שככה יהיה ,אבל זה עניין אותנו דרום קוריאה אחלה מדינה.....כל רחוב יש חנות קטנה קפה אינטרנט אבל אמיתי לא הימורים כמו בארץ.....לבדיקת אימיילים.........

קיר קמט

New member
למה חזרת?

אם אני הייתי אתה, הייתי בודק אם יש אמת באיומים שלהם. אבל רק אם הייתי אתה
טוב, ואולי סתם.

SupeRonit

New member
איזו כותרת מבהילה

כבר התכוננתי נפשית לעוד ירידה על מיקי

amickyaa

New member
אתה יודע למה חזרתי ???

כדי שאני לא אפספס כלום בפורום............. חחחחחחחחח

cobainos

New member
כן בהחלט מפחיד שם

חצי מהאוכלוסיה שם,אם לא יותר סובלים מרעב..אבל רעב רציני,את הנשיא המושחת לא מעניין,הוא משקיע כסף בנשק...עוד דיקטטורה מגעילה שעושה שם רע לקומוניזם.ארץ של זוועות ואימים דרום קוריאה חביבים...סימפטים מאד,סמסונג!(בגלל המונדיאל הענק שהם נתנו) אבל הם אוכלים כלבים וזה לא יפה!

cobainos

New member
בקיבוצים בזמנו...

זה יותר לסוציאליזם מאשר לקומוניזם..צודק.

amickyaa

New member
אכן כן......חוץ מעסקים הייתי גם....

במונדיאל..........היה כייףףףףףףףףףףףף נסעתי עם השותף שלי.........במלון ישנו על הריצפה,במסעדה אכלנו על הבירכיים..........חוויותתתתתתת

cobainos

New member
חחחח באמת?

כמה שילמתם בשביל לישון על הריצפה?איזה משחק הייתם?

amickyaa

New member
תתפלא....אבל שילמנו הרבה כסף...

קיבלנו סדינים וכאילו שק שינה....... ובבוקר בדקו אם הלכנו עם נעליים על הריצפה.....אסור בשום אופן....אסור להשאיר סימנים.....המחייה שם מאוד יקרה..... היינו במשחק-----סנגל אורוגווי----6:0 היה יפה וצבעוני.....אבל..... יש משמעת,במדרכות הולכים בטורים ושוטרים משגיחים שלא יעשו שום צעד מיותר......

cobainos

New member
לא יכול להיות

סנגל אורוגוואי לא נגמר 6:0 בכלל ובטח שלא לאורוגוואי... התבלבלת בתוצאה.

למעלה